Joulukalenteri (Luukku 10)

10 12 2007

Luukku 10

Aikoinani kuulin tästä hämmästyttävästä hieroglyfistä ensimmäisen kerran kaveriltani, joka oli käynyt Egyptissä ja nähnyt kyseisen paikan. Kuvassa näkyy Egyptin pyramidista löydetty kiinnostava hieroglyfikokoelma, jossa näyttää olevan kuvattu helikopteri ja sukellusvene, sekä jotain muuta teknologiaa. Oliko egyptiläisillä aikoinaan kehittynyttä teknologiaa, vai näkivätkö he kenties tulevaisuuteen?

Luukku 10

Kuvat on kolmesta eri lähteestä.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

18 responses

10 12 2007
wadaap

tää on mielenkiitoista

10 12 2007
wadaap

ai.. mäku luulin et toi oli muokattu;o 🙂

10 12 2007
Kerttu Uimonen

Ne muistelivat tuhoutuneen Atlantiksen ajan teknologiaa.

10 12 2007
illusionist

tämähän on aika tunnettu kuva, olen nähnyt useinkin, kait netissä.
Onhan nuo vaikuttavan näköisiä objekteja, vaikea kuvitella mitä muuta (tuon aikaista) ne voisivat esittää. Ehkä jumanoidit toivat heille näkyjä tulevaisuudesta?

10 12 2007
Regendos

Shiraz, ennen kun alat oikeasti arvostelemaan mitään, niin esitä se nyt asiallisesti. Minun silmiin on ainakin lukemieni tekstejesi perusteella tullut kuva umpimielisestä ja huonosti käyttäytyvästä nuoresta. Ja ennen kun annat caps lockin laulaa, niin harkitse asiasi esittämistä asiallisesti. Ilman omakohtaisia perusteluja ei sinua kukaan jaksa kuunnella

10 12 2007
Rudolf

No voishan se olla , et ne olis vieraillu sillon vuona käpy. 🙂

off/
teijän pitäis nähä Shiraz:in blogi! 😀

10 12 2007
morso

Huii. Vähän jänskä juttu. Niillä ei varmana oo ollu mitään helikoptereita. Jos on, nii on nää ihme tutkijat kyllä missannu ne. :S
Ai että mää tykkään tästä paikasta. 😀

10 12 2007
the paranormal

Todella mielenkiintoinen juttu. Tähän en osaa sanoa juuta enkä jaata, sillä olen aivan ymmälläni tästä. Liekö sitten juuri ennustettu tulevaisuutta tai vastaavat kuvat esittävät jotain muuta sen aikaista? Tiedä sitten, mutta kyllä sekin joskus selviää…..ehkä.

12 12 2007
Tomi

Tuota oli jollain webbisivulla näytetty useille Egyptologeille jotka olivat todenneet kyseessä olevan vain päällekkäisten hieroglyfien, joista osa on tuhottu tarkoituksella ja laitettu uutta päälle, egyptissäkin kun harrastettiin edellisen hallitsijan väheksymistä.
Sinänsä aika tylsä selitys, mutta eiköhän se ole kuitenkin se todennäköisempi vaihtoehto.

13 12 2007
Kerttu Uimonen

Mä en usko tota tuhoamisjuttua, ei ne näytä yhtään siltä. Egyptologit ja muut arkeologit yrittää vaan hädissään näyttää viisailta kaikessa ja myös KEKSIVÄT selityksiä kun eivät tiedä ja tekevät myös joskus typeriä oletuksia tai jopa salaavat asioita.

13 12 2007
TR

No eipä ole vaikea kolmeen eri paikkaan laittaa kolmea eri photoshopattua kuvaa…
Taas jokin käytännönpila tyyliin pullokissat…

14 12 2007
Wespa

No hohhoh. Sanoppas sitten kun olet niin ammattilainen, että mikä kuvissa viittaa muokkaukseen. Jos et usko, niin käyppä katsomassa itse paikan päällä. Voin kysyä kaveriltani paikan tarkemman kohteen, niin voit tilata liput Egyptiin.

14 12 2007
Tomi

Juu, ei kyllä ole ainakaan kaikki nuo blogissa julkaistut kuvat photoshopattuja. Tälle sivulle oli kerätty egyptologien mielipiteitä asiasta ja he ovat kyllä kovasti sitä mieltä että kyseessä on uudelleenkirjoitetut hieroglyfit jotka nyt sitten vain näyttävät moderneilta aluksilta.
http://www.ufocom.org/pages/v_us/m_archeo/Abydos/abydos.html

18 12 2007
erkki

Huoh, osaatte varmaan jokainen googlettaa lisää tietoa aiheesta. Luuslisi sivuston ylläpidonkin taitavan tämän, mutta vaikuttaa siltä että takoitus on vain kasvattaa sivustoa ja näin tienata enemmän mainostuloja.

Kuvat ovat aitoja, mutta tässä jutussa nyt ei ole mitään paranormaalia. Google kertoo!

18 12 2007
Wespa

Google ei kerro aina totuutta. Tarkoituksena ei ole kerätä mainostuloja, (tosin kun saan 15 euroa kasaan, niin hankin net-päätteen) vaan viihdyttää ihmisiä.

PS. Oletko huomannut, että täällä on muitakin juttuja, joissa ei ole paranormaalia (mm. taikuusvideot). En ole kuitenkaan viitsinyt vaihtaa blogin nimeä esim. outoblogiksi.

20 12 2007
Upo7

Wespa: Viititkö selvittää missä päin Egyptiä nämä hieroglyfit sijaitsevat tarkalleen?

1 02 2008
ed

jos löydätte ja tutkiskelette noita hieroglyfeja egyptissa vai mikskä sitä sanotaan niin löytyy esim. oudon näköisi humanoideja/olentoja jotka auttavat ihmisiä rakentamaan pyrämiideja ja myös lentäviä lautasia, mikä on aika mullistava . ja toi kaikki viitta ufohin tä maailman menookin he pystyvät manipuloimaan aikaa niin he ovat nykypäivä nähnyt siihen aikoina eli ne on matkustanet silloin tulevaisuuten ja nähnyt.. kaikki ennusteetki tai jotain mitä ihminen oikeesti näkee tulevaisuutta, liitty aikamatkustukseen.. ja niitä ihmisiä löytyy paljonkin.. yliluonnollinen on vaa sana tai jotakin asia mitä emme voi tulkita.. kuulosta kyl hullulta tajvutta aikaa ja tä koko homma, mut onhan se jopa teoriassakin mahdollista. ja jos on ja varmankin on niin silloin elämä tä koko systeemi on yhteydessä toisiin, eli voidaan päätellä, ihan kun elämämme olis videokasetti, jotta voi kelata taksee tai eteen kaikki on valmiks päätetty. tä ulottavuus missä olemme on aikaa ja jos esim. ihminen kuolee 2008 ja halua matkustaa tulevaisuuten vuoteen 2011 sitä ihmistä ei ole siellä vaa se on siirtynyt eri ulottavuuten. se on sama kun video kasetti kuten sanoin jos video kasetti päätty et sinä pystyy kelamaan väkisin sitä etenpäin.. muutta menneisyydessä henkilö löytyy oman elin aikana, koska se oli tässä ulottavuudessa silloin..

9 05 2008
Totuus

Täs olis jotain
1. Positiiviset – Mä näin ton yhessä ohjelmassa se oli kaiverrettu johonkin muinaiseen seinämään johonkin pyramidin tapaiseen. Siinähän näyttäisi olevan ja ilmeisesti onkin ufoalus ja sukellusvene ja muuta tämän ajan keksintöjä joita ei ollut silloin muinoin. Kenties he näkivät unissaan tai heille oli tullut muukalainen kertomaan jotain tuommoisista. Ne näyttivät heistä ehkä omituisilta ja kaivertivat ne muistoksi tuosta tapahtuneesta koska ehkä sitä ei enään tapahtunut.
2. Negatiiviset – Mistä voit tietää milloin nuo on kaiverrettu?
Lähiaikoina – 100 vuotta sitten?
Ja pyramideista puheen olleen niin ei sen ajan ihmiset voisi rakentaa pyramiideja kerta kerrallaan vierittämällä monien tonnien painoisia isoja kiviä. Ja kun ollaan päästy melkeen sinne korkeimmalle niin miten kivet on sinne saatu ilman jonkinlaista apua?
Ufoja?
%d bloggers like this: