Joulukalenteri (Luukku 7)

7 12 2007

Luukku 7

Luukku 7

Joidenkin tietojen mukaan tässä on Roswellin maahansyöksystä löytyneen hylyn osia.


Toiminnot

Information

13 responses

7 12 2007
Regendos

Nättiä materiaalia, lieneekö sitten aitoa.

7 12 2007
illusionist

..jaa, onko nuo jotain ohjain-paneeleita, vai mitä lie?

7 12 2007
Makru

UFOjen ratti alieeneille xD Jaa-a.. muute en osaa sanoa. Näyttää aika yksinkertaisilta–

7 12 2007
Kerttu Uimonen

Ne ovat yksinkertaisia, koska niillä on insinöörit eri tasoa kuin täällä, eli ei tarvita tiiliskiven paksuista manuaalia, että osaa käyttää laitetta, vaan luultavasti ajatusenergialla toimii tms.
Sitäpaisti, n. pari vuotta sitten näin töllössä pätkän, jossa joku Hopi-intiaanien päällikkö Jenkeissä (se oli joku kulttuuriohjelma kai), vei tutustujan heidän eräälle pyhälle vuorelleen ja se inkkari alkoi yllättäen selittää, että siellä käy usein avaruuden väkeä hopeisilla lautasillaan. Toimittaja alkoi udella enemmän, mutta päällikkö oli melko nihkeä kertomaan enempää, mutta piirsi hiekkaan neljä merkkiä, joita oli nähnyt lautasten kyljessä ja huomasin, että kaksi tuosta kuvan alaosan kuvioista on samoja mitä päällikkö piirsi hiekkaan!

7 12 2007
wadaap

satutko muistaa ton dokumentin nimee tai jtn? ois mielenkiintoista nähdä

7 12 2007
Kerttu Uimonen

Hitsin hitsi, kunpa muistaisin, loikkasin vielä kesken ohjelman sattumalta sitä katsomaan. Tuli ehkä n. pari vuotta sitten ehkä Yleltä, FST:n ohjelmaa kai. Vissiin ihan Ruotsin ruotsalainen mies oli tutustumassa Jenkkilään. Joku makasiini -tyyppinen ohjelma, niinku Strömsö, muttei kuiteskaan muistaakseni se. Suomenkielinen teksititys ehkä kai oli.

13 12 2007
TR

Todella luottamusta herättävä merkintä: ”Joidenkin tietojen mukaan tässä on Roswellin maahansyöksystä löytyneen hylyn osia.” Aivan yhtä hyvin minä voin sanoa että joidenkin tietojen mukaan tässä on mikko 12v leikkinyt kipsillä ja iskä ottanut mustavalko kuvia.

14 12 2007
Wespa

Valitettavasti ero on se, että sinulla ei ole tietoja/lähdettä sanoa noin, kun taas minulla on. Tuolla ”joidenkin tietojen mukaan” viittaan siihen, että lähde ei ole 100% luotettava, joten feikkikin saattaa olla myös kyseessä…

4 01 2008
TR

Minunkaan lähde ei ole 100% luotettava, joten se saattoikin olla raimo joka leikki kipsillä… Mutta hyviin tapoihin kuuluu laittaa lähteet esille jos ja kun niitä on olemassa, silloin jokainen voi itse käydä tarkastelemassa lähdettä josta olet kuvan napannut eikä vain tarvitse luottaa sinun arvioosi.

4 01 2008
Wespa

En löytänyt enää sitä artikkelia aiheesta, mutta tässä on video, josta nuo kuvat ovat.

4 01 2008
TR

kiitokset 🙂 Blogin arvostus nousi heti silmissä (ei en pilaile, aivan oikeasti). toivottavasti laitat tulevaisuudessa lähteitä suoraan artikkeleihin.

4 01 2008
Wespa

Kyllä aina pyrin laittamaan lähteet esille ja näin olenkin tehnyt monessa artikkelissa, mutta tämä joulukalenteri oli vähän eri asia…

21 12 2008
joni kuikka

Mielenkiintoisia esineitä.. Ja tää sivusto on mielenkiintoinen. Oisinpa löytäny tän paikan jo aiemmin.
%d bloggers like this: