Joulukalenteri (Luukku 6)

6 12 2007

Luukku 6

Luukku 6

Tästä kuvasta ei valitettavasti ole paljoa tietoa. Ainut tieto on se, että joku löysi tämän ”olennon” ja lähetti tutkittavasksi johonkin laboratorioon, josta tuloksena tuli ”ei normaali”.

Mainos: Suunnittele oma paita Take A Shirtin nettidesignerilla

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

23 responses

6 12 2007
13-vee friikki

En osaa oikein sanoa.. Näyttää aivan lohikäärmeelle. Liekkö vain itse tehty nukke tai joku on geenimuunnellut liskoa ja lepakkoa tai jotain.. En todellakaan osaa sanoa..

6 12 2007
tippitappi

Samat sanat 13-vee friikki:n kanssa. En minäkään todella osaa sanoa mittään tuohon kuvaan, voi olla aito, feikki, geenimuuntelu. Ken tietää!

6 12 2007
tippitappi

Sori tuplaviesti. Lisättäköön, että kyseessä voi myös olla vain ennaltatunnistamaton eliö/eläinlaji. Aivan kuten silloin joskus löydettiin hummerin ja ravun yhdistelmä merestä. Silloin siitä oli jopa uutisissa jotain.

6 12 2007
Pekhe

Tai sitten tää on joku DeviantArtista löytyvä maalaus.
Jos nyt noita säiliön reunoja katselee niin lasin paksuus näyttäisi olevan nolla.

Täyttäkääpä vesilasi jollain aineella, ja katsokaa lasia sivusta. Mitä tahansa lasin sisällä onkaan, sen reunat on hyvin nähtävissä.

6 12 2007
Sauli

Selvä lohikäärme tuo on. . . mutta liekö aito vai ei,ollako tehty vai ei,niin siinäpä pulma. . Onko kellään muuten tiedossa muita tämän tyylisiä sivuja? Olen jäänyt niin koukkuun tähän sivuun että käyn monta kertaa pv:ssä katsomassa että onko tullut uusia juttuja tänne. . 🙂 🙂 Kiitos Suuri vaan sivun tekijöille ja muillekin ! 🙂

6 12 2007
Tomo chan

Jossakin kirjassaki luki että tää ei oo aito…

6 12 2007
Makru

No saattaahan se hyvin ollakin feikki, mutta mites todistat sen?

6 12 2007
illusionist

Olen itse nähnyt oikeita sikiöitä (lehmän, sian ym.) tuollaisessa säilöntä purkissa.
Pidemmälle kehittynyt sikiö voi näyttää todellakin kuin aikuinen eläin pienoiskoossa.
Tosin tuo voi tietysti hyvinkin olla lavastettu nukke.

7 12 2007
Tomo chan

Uskokaa jos haluatte mutta feikki tämä on xDD

7 12 2007
Makru

Jos sanotte et on feikki niin ois ihan kiva kuulla perustelujakin. Voidaanhan vaikka mitä sanoa miksi haluaa mut ois niitä perustelujakin kiva joskus kuulla.

7 12 2007
Valentino

Yhdellä sanalla: Evoluutio

8 12 2007
Tomo chan

Jos mä muistan oikein joku tyyppi oli kai sanonu et se oli tehny ton tai jtn… se oli jossain kirjassa.

8 12 2007
karo

ompa aika jännän näköinen, ei osaa sanoa onko feikki vai ei. mutta miksipä tuo ei voisi aito olla, joku kivettynyt olio dinosaurusajoilta?:DD

9 12 2007
Jaarno

Eipä kovin kivettyneeltä näytä. Väri vähän sanoisi että olisi vähän kuin sitä hyytelöä mitä käytetaan myytinmurtajisa. (en muista mitä se oli) Aika hyvin tehty jos on feikki.

9 12 2007
Jaarno

sori double. Perun puheeni. Tarkemmin katsottuna se on kyllä jotain muovin tapaista 🙂

10 12 2007
Haukka

En ole asiantuntija mutta uskon, että kaikki matelijat kehittyvät ensin munassa ja kuvan liskon kokoa arvioidessa tulin tulokseen, että se on melko suuri. Munan koko ei voi olla kovin iso, koon kasvaessa paksuus lisääntyy ja tietyssä pisteessä ilman vaihto ei onnistu kuoren läpi. Siis uskon, että jos tuo on koskaan elänyt on se ollut nuori ja kasvava yksilö. Tosin kuvassa näkyy melko ohut ja pitkä napanuora, minkä en usko kuuluvan matelijalle ollenkaan.
Ja kun katsoo noita siipiä ne näyttävät aika pieniltä ja hennoilta, kuin perhosen siiviltä, verrattuna olennon koko muuhun vartaloon joka näyttää myös melko lihaksikkaalta. En usko, että siivet olisivat voineet kannattaa olentoa lennossa, liidossa enintään.
Tulin kuitenkin lopputulokseen, että tuo on väärennös.

12 12 2007
werttinen

joo tota on kyl feikki kannalla tämää lasipurkki jossa tämä ”lisko-käärme-lepakko” on näyttää kyl liian suoranaiselta ei minkäänlaisia kulmia sivuilta ja kyl ny jotai näkyis jos purkkia kattoo suoraan edestäpäin sitten tuo vasen siipi kans härnää mua eikö sen pitäis kääntyä oikealle kun tulee ton purkin seinämät vastaan?musta se vaan katkeaa voi tosin olla että se niiku menis taaksepäin mutta tulin kyllä tälläisiin tuloksiin että 99% feikki! 1% menee sille että ei sitä kuitenkaa tiiä mitä perskutaa ne valkolakit osaa siel labroissa tehä mut joo.. feik says werttinen

14 12 2007
Jaarno

Haukka tohon sun viestiin. Ei monenkaan linnun/tjsp. siivet kannata sen painoa pienenä. Saattoi olla vasta syntynyt jos eli. Mutta enpä usko että on oikea.

16 12 2007
silversurfer

http://www.crawley-creatures.com/creatures/pickled.htm tollaiseen satuin törmäämään. eli eipä tarvitse tätäkään enää ihmetellä 🙂

27 12 2007
Makru

Sain Joululahjaks sellasen Usko tai älä! -kirjan jossa oli/on kuva kyseisestä lohikäärmeestä. Näin siinä lukee:

Säilötty lohikäärme

Vuonna 2003 tiedemiehet Britannian luonnonhistorian museossa eivät olleet uskoa silmiään, kun heille tuotiin formaldehydiin säilötty pieni lohikäärmevauva.

Lohikäärmeen oli ilmeisesti löytänyt Oxfordshiressa pidetyistä autotallimyyjäisistä David Hart, entisen museon vahtimestarin poika.
Löydöksen mukana saadut dokumentit tuntuivat viittaavan siihen, että saksalaiset tiedemiehet olivat tarjonneet lohikäärmettä luonnonhistorian museolle 1800-luvun lopussa, mutta museo oli tuolloin hylännyt sen huijauksena.
Nykyajan tiedemiesten alkaessa tutkia kertomusta kävi ilmi, että 1800-luvulla museon kuraattorit olivat olleet oikeassa – lohikäärme oli väärennös. Siitä huolimatta myös uusi tarina oli huijaus! Hart oli keksinyt sen mainostaakseen Mitchelin kirjoittamaa romaania, Lohikäärme oli tehty BBC:n televisiosarjaan Matkalla donisaurusten kanssa.

Huijarit väittivät lohikäärmeen olevan yli 100 vuotta vanha. Se oli säilötty formaldehydiä sisältävään kannuun.

Lohikäärmeen tekivät itse asiassa BBC:n pienoismallien rakentajat. Lohikäärme oli osa monimutkaista huijausta.

Tuossapa nyt olis hieman lueskeltavaa asiasta kiinnostuneelle.

27 12 2007
Wespa

Makru, itse sain joululahjaksi saman kirjan. Hyvin mielenkiintoista luettavaa.

27 12 2007
tSöö

Minäkin sain kyseisen kirjan lahjaksi naapuriltani ja mietin vähän aikaa missä olen kyseisen olennon nähnyt ja muistin sen sitten täältä kun lueskelin blogia pitkästä aikaa.. 😀

27 12 2007
Makru

Kattokaa sivulta 49 se Saksijalka xD
%d bloggers like this: