Matalalla Leijaileva UFO Ranskassa

3 12 2007

Tämä paikallaan pysyvä UFO kuvattiin 24 huhtikuuta 2007 Etelä-Ranskassa.

Toisen henkilön kuvaamaa materiaalia samana päivänä!

Kolmannen henkilön kuvaamaa materiaalia samana päivänä!

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

10 responses

3 12 2007
makero

Näyttää ihan ”luonnolliselta”, esim. kameran automaattitarkennuksen seilaaminen on nähtävissä kohteessa, (mikä viitta että kohdetta ei olisi jälkeenpäin videoshopattu siihen).
Tosin voidaanhan tuollainen tarkennus-efektikin tietenkin lavastaa, jos nyt oikein ruvetaan tahallaan väärentämään…

3 12 2007
Makru

Ja kuinkas kauan toi tossa jökötti paikallaan? Katosiko se kenties tuon jälkeen? Miksei katoamista ole kuvattu? Hölmöö kuvata vaa jotai parisekkaa ja väittää et tuopa on nyt uhvo ja unohdetaan se että mitä sille tapahtui. Eli mun mielestä selvä feikki koska on vaan kuvattu sen paikalla oloa!!!!

3 12 2007
anima damnata

Kameran akku ei kestä ikuisuuksia, eikä ihmisillä välttämättä ole aikaa jäädä moneksi tunniksi kadulle kuvaamaan ns. ufoa.

3 12 2007
Wespa

Jos UFO on paikallaan, niin itseäni ei ainakaan kiinnostaisi kuvata sitä kauhena kauaa, vaan tulisi heti olo, että ”no se on nyt sitten siinä, ufo näkyy videolla, minä lähden kotiin”. Kuvaajalta saamieni tietojen mukaan se oli paikallaan ainakin 18 tuntia. Olisitko itse Makru kuvannut koko 18 tuntia kamerallasi?

3 12 2007
illusionist

…no itse en kyllä kotiin lähtisi, vaan menisin välittömästi lähemmäksi, kuvamaan paremmin, niin kuin olisi tuossakin luullut paikalla olleitten ihmisten tekevän, jos se todella oli niin kauan paikallaan?
Eihän tuon sensaatiomaisempaa kuvausaihetta voisi olla, miten on mahdollista että ei sitten ole kuvattu paremmin, jos se siinä niin kauan leijui?
Ei sitten sattunut paikallisia tv-yhtiöitä, armeijaa, ym. tahoja kiinnostamaan?
Kiinnostiko paikallisten kanankasvattajien lakko kenties paikallista mediaa ja viranomaisia enemmän?

4 12 2007
TheMagician

Tämän blogin irc-kanavalla tätä eilen pohdittiin, ja sinne muuten kannattaa tulla ;), ja epäilyttävää näissä videoissa omasta mielestä on se, kuinka samanlaisia ne ovat: kuvaustyyli, etäisyys, kuvanlaatu ja kesto ovat hyvin toisiaan muistuttavia.

Kuten illusionist sanoi, jos se kerta 18 tuntia siinä oli niin miten ei tv-yhtiöitä, armeijaa ja muita tämä kiinnostanut.

4 12 2007
Makru

No enpä ole ennen UFOa nähnyt, että kyllä mä varmasti sitä jäisin vähän pidemmäks aikaa ihmettelemään ku minuutiks kuten tos videolla. Vai väitätkö ite, että oot nähny niitä jo niin paljon ettet viitsisi edes ihmettelemän.

Ja en cäittänyt, että itse jaksaisin kuvata 18 tuntia, mutta varmasti tarkkailisisin sitä tjn. Ja kyl mä ainaki menisin vähä lähemmäks kattoon jos kerta noin pitkään on ollu paikallaan. Ja miksei se esim kuttunu jotai tv-yhtiötä tjn sinne… :S

7 12 2007
morso

höh miks nei tehny sille mitään. ois menny lähemmäks kattoon tai jotain. :/

10 12 2007
illusionist

voisi ampua ritsalla… ei mutta kaveri sano tosiaan että ite menisi ampumaan ilmakiväärillä, jos itse näkisi tuollein leijuvan jossain. Mutta mä totesin että mitäs, jos ne ampuu takaisin jollain säde-aseella??
Jäis pian vain hiiltyneet lenkkarit paikalle??
Eli voisi spekuloida että, onko ufoa turvallista lähestyä??

8 01 2008
immeinen vs. uhvo

eikun lähestyy vaan,eikä tuumi sen enempää…ja antais palaa niin että tyrät rytkyy impallansa…jäis ainakin historiaan(ensimmäinen ihminen jota uhvo on ampaissut,niin että adimukset jäi paikalleen shutimaan =OD

mutta saahan noita uhvoja tilattua netistä monenmoisia…
esim. pulju/mulletoi
eikun sinne ja tilaamaan ja omat uhvois videootit youtubeen ;O)
%d bloggers like this: