Valoja Viljapeltokuvioiden Yllä

29 11 2007

Hämmästyttävää videomateriaalia viljapeltokuvioiden yllä lentelevistä valoista.

Vodpod videos no longer available.
Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

17 01 2008
Senthuka

Eikö tääl oo mitään muuta ku ufojuttuja :/// näit kun on nähy jo niin paljon enkä oikein jaksais enään hämmästyä mistään UFOihin liittyvästä kun oon jo tajunnu oman mielipiteeni niistäh..

9 03 2008
Ufomies

Noh… ”ufojuttuja”… Nämä Britannian viljapeltokuviot ja pelloilla tanssivat valot ovat kyllä mielestäni ehkä enemmän tuolla henkimaailman puolella (jos näitä nyt voi jotenkin luokitella). Onkohan sattumaa, että tämä ilmiö on aktiivisimmillaan juuri noilla seuduilla, mitä ennen angien ja saksien lopullista ylivaltaa täplittivät kelttien mäkilinnat, uhrilehdot ja muut pyhät paikat aina Stonehengen näyttävyyteen saakka?

Walesissa on nähdäkseni tapahtunut paljon paranormaaleita ilmiöitä.
http://www.bbc.co.uk/wales/northeast/guides/weird/ufos/

Mukaan mahtuu myös ihan suurien lentävien kohteiden ja abduktioiden lisäksi juuri näitä tanssivia valopalloja ja ”perinteisiä” kummituksia, mm. II-maailmansodan lentäjien ja lentokoneiden ilmestymisiä. Nämä aavekoneet näyttävät lentävän hyvin matalalla äänettömästi ja ovat vaikuttavat olevan jollakin tapaa pulassa. Sitten ne katoavat mystisesti jälkiä jättämättä.

Kyseessä on usein hyvin tunnettuja ja tunnistettavia konetyyppejä, kuten Avro Lancaster, Supermarine Spitfire yms. Jostakin syystä verrattain pienessä määrin valmistettu ja käytetty Short Stirling tunnetaan erityisesti nimellä ”Reaper’s plane” sen tummanpuhuvista kummitteluista nykypäivän taivaalla… Ymmärtääkseni lentokuntoisia Stirlingejä ei pitäisi enää ollakaan, joskin tyyppi kyllä muistuttaa suuresti muita raskaita brittipommareita.

Useimmiten tapauksia on pyritty selittämään (ja selitettykin) moderneilla nelimoottorisilla mäntämoottorikoneilla, kuten NATO:n viljalti käyttämällä C-130 Herculeksella, jotka juuri tuolla alueella tekevät erikoisjoukkojen maahanlaskuharjoituksia. Idea on siis juuri lentää hyvin matalalalla ja pyrkiä inversioihin jotka kätkisivät koneen moottoriääniä.
%d bloggers like this: