BATTLESHIP UFO

26 11 2007

Mielenkiintoisen näköinen UFO nähtiin Minneapolisissa. UFO oli paikallaan n. kuuden tunnin ajan.

Vodpod videos no longer available.
Mainokset

Toiminnot

Tietoja

6 responses

26 11 2007
Kerttu Uimonen

Ihmettelen sitä, että kun se oli 6 tuntia paikallaan, ettei parempaa kuvaa saatu, esim. tv-yhtiön helikopterista. Tai mix ilmavoimat ei heti pyyhältäny paikalle? Armeijan oma keissi?

26 11 2007
Heksi hki

Näin tuon saman ufon toissailtana Tallinnassa. Sielläkin se oli parkissa useita tunteja. Harmi vaan kun ei ollut kameraa mukana.

26 11 2007
Wespa

Sitä ilmeisesti kuvasi useampikin ihminen, jotka lähettivät videonsa jonnekkin (Ilmavoimille?). Voi hyvinkin olla, että sitä olisi jopa kuvattu tv-yhtiön puolesta, mutta tällaisia uutisia ei yleensä julkaista, vaan ne jätetään suoraan julkaisematta. Monesti voi olla raporttikin valmis, mutta johto päättää aina koska juttu julkaistaan jne. ja mitä pitää siitä poistaa. Monesti käy juurikin niin, että juttua ei sitten koskaan julkaista.

Kaksi mahdollisuutta:
1. Siitä ei haluta kertoa, koska se on Armeijan oma kokeilu ja se halutaan pitää salassa, mutta miksi olla 6 tuntia paikallaan näkyvällä alueella, kun näitä voi testata esim. Area 51:ssä.

2. Avaruusolentojen alus, jonka olemassaolosta ei haluta kertoa, koska samalla armeija tunnustaisi, että he eivät voi mitään tällaisille vierailuiile ja se aiheuttaisi paniikkia, sekä armeijan tason laskemista ihmisten silmissä.

27 11 2007
KP

Minusta tuo näyttää joltain kaukauselta tulipalolta. Jossain rinteessä vähän matkan päässä, valot ovat liekkejä, ja tuo harmaa alue savua 🙂

27 11 2007
M85

joo, luulis kyllä löytyvän tarkkaakin video matskua tuosta jos kerta on 6h ollut paikoillaan…

27 11 2007
KP

Nimenomaan. Tosin löysin kuvan, missä on samasta paikasta ( kuulemma ) kuva päivällä…taustalla ei kylläkää näkyny rinteitä jne, mut musta näyttää edellee tulipalolta 😀
%d bloggers like this: