USA:n hallitusta vaaditaan tutkimaan UFOja

13 11 2007

UFO UutinenEntisten lentäjien ja hallintovirkailijoiden perustama ryhmä vaatii USA:n hallitusta aloittamaan uudelleen tunnistamattomien lentävien kohteiden tutkimukset.

– Haluamme hallituksen hylkäävän myytin siitä, että kaikki ufot voidaan selittää normaaleilla ilmiöillä, vaati Fife Symington maanantaina pidetyssä tiedotustilaisuudessa uutistoimistojen mukaan.

– Sen sijaan maamme täytyy avata uudelleen virallinen tutkinta, joka lopetettiin vuonna 1969.

Symington on entinen Arizonan kuvernööri ja ilmavoimien pilotti. Hän sanoo nähneensä tunnistamattoman lentävän esineen vuonna 1997. Ryhmän mukaan kyse on kansallisesta turvallisuudesta, eikä ufo-uhkaa voi lakaista maton alle.

– Etenkään 9/11-iskujen jälkeen ei ole enää järkevää olla välittämättä tutkahavainnoista, joita ei voida selittää olemassaolevilla lentokoneilla tai helikoptereilla, todettiin ryhmän tiedotteessa.

Monet Presidentit uskovat ufoihin

Sotilas- ja siviililentäjiä sekä muita ilmailualan asiantuntijoita maanantaisessa tapaamisessa oli kaikkiaan parisenkymmentä; jokainen heistä uskoo nähneensä todellisia tunnistamattomia lentäviä esineitä.

Muuan Britannian puolustusministeriössä aikoinaan työskennellyt henkilö totesi, että useimmat havainnot voidaan selittää jollain luonnollisella tavalla, mutta viitisen prosenttia jää vaille luotettavaa selitystä.

Yhdysvaltain ilmavoimat tutki vuosina 1947-1969 lähes 13 000 ufo-havaintoa. Niin sanottu projekti Sininen Kirja lopetettiin, kun tutkijat päättivät, että minkäänlaista uhkaa ei ole olemassa, eikä myöskään todisteita avaruusolennoista.

Siitä huolimatta havaintoja tehdään kaiken aikaa. Lisäksi Yhdysvaltain presidenteistä Ronald Reagan ja Jimmy Carter ovat sanoneet nähneensä ufon.

Demokraattipuolueen presidenttiehdokkaidenkin joukossa on ufo-intoilija: Dennis Kucinich on vakuuttanut nähneensä tunnistamattoman lentävän esineen näyttelijä Shirley McLainen talon yläpuolella.

Lähde: BBC News

Video, joka sisältää otteita konferenssista:

Mainokset

Toiminnot

Tietoja
%d bloggers like this: