Kummitusauto

12 11 2007

Kiitokset JambaB:lle hyvästä vinkistä. 🙂

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

28 responses

12 11 2007
Skeptikko

Takaa-ajettu auto ”katoaa” kummasti aina, kun sitä ei näy kamerassa.
Aitatemppukin onnistuu juuri siksi, että takaa-ajettu ei näy kamerassa kaiken aikaa. Myös tämä on ilmiselvä feikki, eikä tässä ole mitään paranormaalia eikä luonnollisista asioista poikkeavaa.

12 11 2007
tippitappi

Joo, feikkausta taitaa olla 99.99% varmuudella. Aitatemppu nyt ei kumma ollut, sillä sen saa siihen helposti efektoitua.

12 11 2007
Wespa

Joo tätäkin on helppo sanoa feikiksi, mutta tämä on poliisin kuvaamaa materiaalia ja esitettiin tv:ssäkin. Toki voitte väittää, että poliisi editoi videon ennenkuin lähetti sen eteenpäin, mutta itse en siihen usko.

12 11 2007
KP

en osaa kyl sanoo tähän…mitään 😛 Siis onhan tämä nähny jo netissä jonku aikaa sit, mut, eipä tuosta osaa sanoa. aidan läpi se näyttää menevän, mut ei kai ”kummitusauto” polttais kumia ? Eikä vauhti minusta mitenkään yliluonnolliselta näytä. En väitä tässä nyt feikiksi, mut en mä tähän usko.

12 11 2007
Kerttu Uimonen

Kattokaas 00:21 kohdalla kummitusajajan kasvoja. Hrr… kammottavaa.

13 11 2007
JambaB

Tuskimpa tuota ainakaan poliisit on editoinut mutta jokuhan tuon on ohjelmaan laittanut. Vaikka kummituksiin uskonkin niin tätä on aika vaikee uskoa mutta kaikkihan on mahdollista.

13 11 2007
Thebel

Aika aidota vaikuttaa. Sen kasvot oli pelottavat.

13 11 2007
Mikko

joo….. jenkkien tekemä se on..en ihmettele jos on feikki.. mut JOS on feikki nii on hyvin kansa tehty… kyl mie taian kallistua uskomaan tähän että kyseessä on tosiaanki jotaki yliluonnollista… hrrrr… onhan tässä maailmassa nähty vaikka sun mitä nii ei tämä mikään uusi asia ole

14 11 2007
´jahas

Siis mitvit… luuleko tätä nyt joku idiootti ihan oikeasti joksikin kummitusautoksi? Autohan ilmiselvästi koukkaa aidan vasemmalta puolelta sen ohi ja jatkaa sitten aidan takana kulkevaa tietä pitkin. Ja tämäkö oli jotenkin yloluonnollista. Ei prkle teidän kanssa…

14 11 2007
Thebel

Jahas, Etkö uomannut muuta kummallista. Alussa auo katosi taivaan tuliin ja ilmestyi tyhjästä. Eikä se kuskikaan kovin normaalin näkönen ollu.

14 11 2007
Thebel

Sori kirjotusvirheet

14 11 2007
tsöö

missä kohtaa te ainakin näitte henkilön kasvot?

15 11 2007
joint

siinä kun se auto tekee u käännöksen ja menee iha sen eestä niin näkyy että siinä on joku ihminen ajamassa, ellei seki olisi aave, emt

15 11 2007
tippitappi

Joo, sen kuskin kasvot oli kyllä hrrrrrr….. Ei kyllä välttämäti tekis mieli tollaasta nährä ite ilta-ajelulla.

19 11 2007
Lasa

No mä en saa sen naamasta mitään selvää! ^^

19 11 2007
Morgoth

Mistä lähtien kummitukset ovat ajelleet autolla…? Selvä feikki on.

21 11 2007
Thebel

lisäksi auto yhdessä vaiheessa alkoi kiihdyttämään yliluonnollisen nopeasti. Auto ei varmasti ollut mikän normaali. Onhan jotku koneetki kummitelleet esim. Linconin (Vai jonku muun presidentin) juna.

21 11 2007
Delcoja

Juu jos tarkkaan katotte minuutti 33sekunnin kohalt nii siit näkyy et sen aidan ylä tanko on toiselt puolelt irti

23 11 2007
KP

Thebel, kohta jossa auto ” hävisi ” oli leikattu, näkeehän sen aivan selvästi. ja yliluonnollinen nopeus ? Auton viritys ? minusta ei ainakaa mitenkää yliluonnollista vauhtia mennyt

23 11 2007
kadjuska^^

mä ainakin uskon, sillä onhan poliisit luotetavia ihmisiä ei ne nyt mitään tämmöstä muokais. mut olis kyllä aika jännää nähä oikee kummitus kun kato aina luullu et kummituksii ei ole olemma ja sitten tulee jotain tämmöstä juttuu. aika jännää sanon minä.

24 11 2007
Wespa

Tottakai video on leikattu ja editoitu jostain kohtaa, sillä olisihan se aika tylsää katsoa monta tuntia kestänyt takaa-ajo kokonaan alusta loppuun. Tuohon on siis laitettu vaan parhaat kohdat.

29 11 2007
Jogu

En saanu kasvoista kunnolla selvää, mut sen verran mitä sain, ni oli muute aika kauheet 😀

10 12 2007
Prometherion

Wespa: ”Tottakai video on leikattu ja editoitu jostain kohtaa, sillä olisihan se aika tylsää katsoa monta tuntia kestänyt takaa-ajo kokonaan alusta loppuun.”

KP varmaankin viittasi tähän:

Thebel: ”Alussa auo katosi taivaan tuliin ja ilmestyi tyhjästä.”

Se nyt ei mihinkään kadonnut. Poliisien vauhti hidastui huomattavasti kun takaa-ajettava teki u-käännöksen. Poliisit joutuivat myös kääntämään autonsa ja siinä vaiheessa takaa-ajettavan auto oli jo keula menosuuntaan. Napakka kiihdytys ja siellähän sen perävalot näkyy. ”Auto ilmestyi tyhjästä”, poliisit ajoivat auton kiinni, mutta siitä on välistä leikattu pätkä. Sen näkee selvästi. Huomaa katkoviivan sijainti ruudulla kun auto on ”näkymättömissä” ja kun se ”ilmestyy silmänräpäyksessä takaisin”. Ja auto tosiaankin koukkasi siitä aidan vasemmalta puolen ohi ja jatkoi matkaansa suoraan. Kytät kätteli, minkäs teet.

”Eikä se kuskikaan kovin normaalin näkönen ollu.”

Kuvataanpa sinua jollain käsikameralla nopeasti ohimennen, pistetään materiaali tuollaisena pikselimössöisenä streamina nettiin ja katsotaan kuinka normaalilta sinä näytät. 🙂

Jos se oli joku jenkkispurgu, en ole varma haluanko edes nähdä sitä tarkemmin…

kadjuska^^: ”mä ainakin uskon, sillä onhan poliisit luotetavia ihmisiä ei ne nyt mitään tämmöstä muokais.”

…Niin. Poliiseillehan ei helppo raha kelpaisi, varsinkaan Amöriikän ”mammona on menestystä” -hengessä. Kyllä tällaisesta ”yliluonnollisesta” videosta varmasti jokunen kymppi maksetaan huuhaa-ohjelmissa, joita Raamattu-vyöhykkeen vapaa-ajattelijoille syötetään.

20 12 2007
Haamulikka

Missä ihmeessä ne sen kasvot ehittiin nähdä?

25 02 2008
Zeld

Se nopea glimpse siinä kun auto heittää u-kiepin, siinä ne kasvot ”näkyy”. Miksi tällaisiin videoihin täytyy aina pistää tota tylsää syntikkasaundeilla eteenpäin painavaa atonaalista musiikkia?

21 04 2008
minätässähei

No hei haloo katsokaa tota naamaa, väitättekö että se on jonkun normaalin ihmisen naama? En minäkään saanut ensiksi mitään selvää naamasta mutta pausatkaa oikeessa kohdassa niin näette että se katsoo ihan selvästi päin kameraa. Googlasin että tämä Gardencity sijaitsee Australiassa eikä USA:ssa.
Niin ja muutenkin tämähän on poliisin kuvamateriaalia eikä taka-ajovideoiden alkuperäiset videot luovuteta millekään ulkopuolisille, varsinkaan selvittämättömät kuten tämä yksi vaan ne arkistoidaan.
Kyllä minäkin olen aina kriittinen tällaisia tarinoita kohtaan mutta, kyllä tämä aidolta näyttää…

30 05 2008
-iitu

No mitä kummitusta tossa on ??

22 07 2008
Roare

Siis onhan se aita voinut olla löysä sieltä alhaalta, tai siis ettei ole upotettuna siihen maahan. Silloinhan jos siitä ajaa autolla se nousee ja raapaisee kattoa vähän ja laskeutuu takasin maahan. Ne olisi ne pollarit varmaan voinu perässä vaan körötellä.
%d bloggers like this: