Ruumiista Irtautuminen ja Ihmeparantuminen

10 11 2007
Mainokset

Toiminnot

Tietoja

12 responses

10 11 2007
Kerttu Uimonen

Hieno. Paitsi toi ihan loppu kun juontaja alkoi intoutua.

17 11 2007
moikkelis,oiåqowq

lOLODLÖDkdsw::D HHAHAHAAhaha maailman huonoin video

10 12 2007
Haukka

Jokin aika sitten selvitettiin tieteellisesti miten tämmöiset ruumiistairtautumiset tapahtuvat ja nykyään niitä voidaan tuottaa koeolosuhteissakin.

Tietyissä tilanteissa ihmisen aivoissa ”alkaa säkenöidä”, yleensä juuri onnettomuustilanteissa. Ikään kuin ihmisen aivot olisi ohjelmoitu näyttämään rauhallisia kuvia kuoleman hetkellä, mikä usein on parempi vaihtoehto kuin vaikkapa nähdä oma kehonsa palasina.

Näitä tilanteita voidaan simuloida esim. suurilla sentrifugeilla joita löytyy mm. NASA:n laboratorioista. Näillä sentrifugeilla yleensä koulutetaan hävittäjäpilotteja ja astronautteja pyörittämällä heitä niin kovaa ympäriinsä että he tuntevat kehossaan jopa 9 G:n voiman, mikä taitaa tarkoittaa että heidän kehoonsa kohdistuu voima joka saa heidän kehonsa tuntumaan 9 kertaa painavammalta. Pitemmän päälle ihminen kuolisi tähän. Joskus kun ihmistä pyöritetään näin kovaa hän menettää tajuntansa hetkeksi ja kertaa jälkeenpäin nähneensä samanlaisia asioita kuin näissä near death -kokemuksissa. Jokainen voi tuntea itse G-voimia jos kiihdyttää autoa kovasti vaikkapa nollasta sataan muutamassa sekunnissa, tuntuu kuin jokin painaisi kehon auton penkkiä vasten ja tuntuu kuin keho olisi tavallista painavampi.

Samantapaisia aistimuksia saadaan myös eri aivojen osia ärsyttämällä (tarkoittaen kai pientä sähkövirtaa), jostakin kohdasta ihminen saa aistimuksen että hän olisi irti kehostaan ja leijuisi ilmassa ja jotakin toista kohtaa ärsyttämällä ihminen saattaa saada vahvan tuntemuksen että joku on aivan hänen takanaan ja melkein kiinni hänen selässään.

Eli: tuskin näissä on mitään yliluonnollista ja anteeksi kun esitelmöin.

12 01 2008
Fautum

Äh, odotin asiallista tieteellissävytteistä juttua mutta filmi tuntui melkoiselta käännytysmeiningiltä. Kuten Haukka totesi, pyhän tuntemuksia ja ruumista irtautumistunteita voidaan tuottaa koeolosuhteissa, ihmisten aivot ovat onnellisen herkästi huijattavaissa. Mutta joo, oli hieman pettymys tämä filmi.

20 02 2008
Pauliina

Ihana todistus Jumalan ihmeellisen voiman ilmenemisestä. Pidin siitä. Olen katsonut tätä ohjelmaa TV 7:lta, jossa se on muistaakseni kerran viikossa. Tuonkaltaisia ihmeitä on tullut tietooni myös Suomessa viime vuosina.

18 04 2008
Purkki

Hei ihmeellistä ja todella hienoa

21 04 2008
minätässähei

tämä on siinä mielessä typerää että ihmisellä ei ole valtuuksia sanoa mikä on luonnollista ja mikä yliluonnollista. Olemmeko me vai jotain Jumalia jotka säätää luonnonlait?

On täysin mahdollista, jopa oletettavaa että tässä ulottuvuudessa jossa elämme tapahtuu myös asioita josta itse emme tiedä hevon p*skaakaan.

26 06 2008
Tieteellinen selitys

Minä uskon siihen että tuommoinen ”matka” tapahtuu vain oman pään sisällä.Sitten siitä saa uutta elämäntahtoa ja parantuukin itsestään (eikä tarvita mitää Jumalaa).
Näkönsä hän sai takaisin aivan yksinkertaisesti: aivojen kudos joko korjaantui tai sitten muut aivon alueet alkoivat hoitaa tätä silmän toimimista ja näkökykyä.Sama myös hänen poikansa kävelyjutussa.

26 06 2008
Tieteellinen selitys

Niin ja siitä kiellillä puhumisesta: hän taisi vain hourailla ja tuli sitten takaisin tiedolliseen tilaan ja lopeti hourailun.Olen itekkin kokonut tämmöistä hourailua että olen puhunut jotain sekavaa josta ei ole saanut mitän selvää ja sitten yhtäkkiä huomannut että mitä oikein sönkötän?

26 06 2008
Tieteellinen selitys

Olis antanu juontaja puhua ton ukon vapaasti:vähä väliä sönkötti jotain päälle että puhe keskeytyi.Liekkö ärsyttänyt sitä Mickeytä kun kokoajan toinen keskeyttää.Ihme loppuvilliintyminen juontajalla oli myös havaittavissa (ohjelman loputtua mickey varmaan haistatti pitkät XD)

10 09 2008
STEMU

Oman pään sisällä tämä matka tapahtui. Uskon taikuuteen, mutta en tähän. :/

30 10 2008
anu

Kiitos lähetyksestä.Mielestäni tärkeä ja hyvä kommentti oli haastateltavalta -Tunnen jumalan,en uskontojen keksimää jumalaa.-JES. NÄIN ON,ihminen on niin kauan haku päällä,kunners kokee jotain täysin omakohtaista<,joka avaa hänen silmänsä ja sydämensä..-Harha poistuu.
%d bloggers like this: