Criss Angel levitoi katolta katolle

3 11 2007

Aika ovela illuusio/taikatemppu.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

33 responses

3 11 2007
aaAA

Tuohon minä en usko. Ihan hullua! Haluun nähdä eka omin silmin että uskoisin.

3 11 2007
Alisa

miten voi tehä?

3 11 2007
wadaap

se o salee et se on huijari, mu kaikki taikurit ovat, se on vaa mielenkiintoista miettiä et miten ne temput oli tehty

3 11 2007
KP

”e on vaa mielenkiintoista miettiä et miten ne temput oli tehty” Niinpä, kuten sekin missä tää Chris angel kävelee veden päällä, tiputtaa kengät jalasta sinne veteen,suoraan allensa. Samalla ihmisiä ui sit vielä veden alla jne.

4 11 2007
TheMagician
4 11 2007
TheMagician

Pahoillani, ylläpito voi poistaa tuon ylemmän viestin, tuli pastettua väärä linkki, tässä se oikea paljastus: http://uk.youtube.com/watch?v=baHxmkiuptg

4 11 2007
Mikko

Hassua, että aikana, jolloin kaikenmaailman digitaalistudiot luovat elokuvateattereihin aidolta vaikuttavia efektejä joiden tiedetään olevan harhaa, niin samalla uskotaan yhtä jenkkiä, joka sanoo temppujensa olevan aitoja 😛
Tietenkin kaikki taikatemput ovat harhaa, mutta mielestäni hyvää taikuutta on vanhanaikaiset silmänkääntötemput, eivät tällaiset kamera- ja efektikikkailut.

4 11 2007
Miska

voi olla että noi on tossa mukana ja tuolla ois korkeella helikopteri joka pitää sitä langoista, mutta sit ajattelin että eiköhän ne repeis ne langat tai sitte näkyis että takki on sillee niinku jännäst, en osaa selittää. Aika sika hyvä toi Criss angel nois silmän kääntö tempuis

5 11 2007
Hepsu

”voi olla että noi on tossa mukana ja tuolla ois korkeella helikopteri joka pitää sitä langoista, mutta sit ajattelin että eiköhän ne repeis ne langat tai sitte näkyis että takki on sillee niinku jännäst, en osaa selittää. Aika sika hyvä toi Criss angel nois silmän kääntö tempuis”

Ei toi ole silmänkääntötemppu!

10 11 2007
new technology

mä tiedän tasan tarkkan miten toi tehdään, en halua julkisuutta, mutta sen paljastan että kysessä on anti-gravitaatio teknologia. teknologia joka rikko fysiikkan lakeja mulla on kaikki materiaali todisteet mutten uskalla tuoda sitä julkiin se liitty ufoihin ja olen yks kontakteista. paljon muutakin mahdollista mitä, ette voi usko millän kuten vapaa energia ja aikamatkustus.

27 11 2007
-

”mä tiedän tasan tarkkan miten toi tehdään, en halua julkisuutta, mutta sen paljastan että kysessä on anti-gravitaatio teknologia. teknologia joka rikko fysiikkan lakeja mulla on kaikki materiaali todisteet mutten uskalla tuoda sitä julkiin se liitty ufoihin ja olen yks kontakteista. paljon muutakin mahdollista mitä, ette voi usko millän kuten vapaa energia ja aikamatkustus.”

Kerroppa lisää?

Selvä lavastus niinkuin melkein kaikki Criss Angelin temput esim. lasin läpi kävely, any one?. Näissä on mukana näyttelijöitä, jotka ovat mukamas ällistyneitä tempusta. Kohdassa -1:30 näkyy selvästi nosturin varjo Crissin varjoa alempana vasemmalla. Need more proof?

16 12 2007
Simeoni

’mä tiedän tasan tarkkan miten toi tehdään, en halua julkisuutta, mutta sen paljastan että kysessä on anti-gravitaatio teknologia. teknologia joka rikko fysiikkan lakeja mulla on kaikki materiaali todisteet mutten uskalla tuoda sitä julkiin se liitty ufoihin ja olen yks kontakteista. paljon muutakin mahdollista mitä, ette voi usko millän kuten vapaa energia ja aikamatkustus.’

niimpä niin, taas yks päästään vialla oleva urpo

16 12 2007
Simeoni

jos niin tasan tarkkaan olet yks kontakteista niin tee maailmalle palvelus ja ota asia ilmi. saa koko maailma hyvät naurut

18 01 2008
Obituary

Tossa ei missään kohtaa kuvata kunnolla, että mitä Criss Angelin yläpuolella on. Ehkä siellä onkin helikopteri, tai jokin vastaava laite, joka vie Criss Angelia katolta toiselle joidenkin näkymättömien narujen varassa.

19 01 2008
Kimmo Hätinen

Hyvin mielenkiintoinen ja näyttävä maan vetovoiman gravitaation kumoamisen taikatemppu, mutta miten? Jos paikalla olleet ihmiset kameran lisäksi ovat todella todistaneet itse tempun…Uskomatonta mutta teknisesti kaikkea voidaan kuvan manipuloinnilla yms. toteuttaa nykyään. Liikkuvan kuvan osalta se on tosin vaikeampaa kuin pelkän kuvan osalta eli väärentäminen esim.ufotodisteiden suhteen.

11 03 2008
tyo

‘mä tiedän tasan tarkkan miten toi tehdään, en halua julkisuutta, mutta sen paljastan että kysessä on anti-gravitaatio teknologia. teknologia joka rikko fysiikkan lakeja mulla on kaikki materiaali todisteet mutten uskalla tuoda sitä julkiin se liitty ufoihin ja olen yks kontakteista. paljon muutakin mahdollista mitä, ette voi usko millän kuten vapaa energia ja aikamatkustus.’

niimpä niin, taas yks päästään vialla oleva urpo

Tai pelkkä huijari!

14 04 2008
Lateksi

jos te kaikki väitätte, et siä ylhääl ois helikopteri, ni selittäkää miten ne ihmiset jotka siä alhaal on ni on vaan et VAU. En usko et ne ihmiset siä alhaalla on mukana jutussa ja sanoo et criss leijuu ilmas ilman et siä ois helikopteri.. joten tää on tehty todella hyvin,enkäusko et siä ylhääl ois helikopteri tai vastaava,koska se temppuhan menis pilalle jos alhalla olevat näkisi sen kopterin..

9 05 2008
Totuus

HOLLYWOOD Efektejä käyttää
————————-
Tuolla oli toi linkki tost paljastuksest nii kyllä käyttää efektei. Eri päivän aikoihin kuvattu osissa.

10 05 2008
SuiSeLi

”jos te kaikki väitätte, et siä ylhääl ois helikopteri, ni selittäkää miten ne ihmiset jotka siä alhaal on ni on vaan et VAU. En usko et ne ihmiset siä alhaalla on mukana jutussa ja sanoo et criss leijuu ilmas ilman et siä ois helikopteri.. joten tää on tehty todella hyvin,enkäusko et siä ylhääl ois helikopteri tai vastaava,koska se temppuhan menis pilalle jos alhalla olevat näkisi sen kopterin..”

Ku niiille on maksettu et ne esittää ihastunutta pösilö…

8 07 2008
jjoo

onks Criss Angel sittenki huijari? >:o Harmi…

8 07 2008
jjoo

>: o <–kylläkin piti laittaa xD

14 07 2008
Jimbo

Ihmeellisiä epäileviä tuomaksia täällä.. miks toi ei vois olla mahdollista. Onhan levitointia tapahtunut aiemminkin aikojen saatossa ! Huikea temppu, oon livenä nähnyt tuon jampan kerran ja monilla neropatilla täälläkin loksahtais suu auki noita temppuja seurattaessa paikanpäällä.

14 07 2008
maukka

videolla näky selvästi vaieri ! Tuo meikkipellehän on vaan rikkaiden lapsi jolla oli varaa tulla taikuriksi. On järkyttävää että tekee tollasia editointi väärennöksiä ja kehtaa sitten esittää hyvää taikuria.okei voihan se osata pari kolikkotemppua , mutta rahalla ja huijauksilla noita tehdään.Hän ajattelee itsekseen” mä oon kova jätkä kun kaulassa roikkuu killuttimia ja päässä on meikkiä,onneksi isillä on rahaa kun ne tv-shopin taikuri opetusvideot ei mua auttanut”

14 07 2008
Pikku Alien

jee se on lintu

7 08 2008
GoodMaryKK

täytyy opetella 😀

7 08 2008
GoodMaryKK

siis ennen maailman loppuu 😛

7 08 2008
gh0stb0y

helposti huijattavissa oleva temppu

7 08 2008
DiscloseBlogger

mitä ihmettä tälläinen artikkeli tekee paranormaali blogissa? 😀

Vertauskuvana varmaan olisi nyrkkeily blogiin laittaa wrestling mustelmia.

24 08 2008
JD Matthew

Criss Angel on kova jätkä ja esiintyy 45 päivän päästä Cirque Du Soleilin kanssa jossain Vegasissako se nyt oli…. Cirque Du Soleil on maailman paras sirkus ever!

25 08 2008
JD Matthew

vähän respektii

24 09 2008
recal

Criss angel käyttää lahjottua yleisöä

26 10 2008
Paljastaja

siis chris angel tekee noi temput niin että ne ihmiset ovat chrisin apulaisia ja niille maksetaan kaikki on tehty koneella ja selvää kusetusta!

2 12 2008
edvin

jees. paitti et ois kiva jos selitätte sit samantien ne sen live levitaatiot yms..?
%d bloggers like this: