Humanoidit aiheuttivat sähkölaitepaloja

30 10 2007

Julkisuuteen vuotaneen Italian hallituksen raportin mukaan muukalaiset aiheuttivat Sisiliassa sattuneet mystiset sähkölaitteiden leimahtamiset.

Canneto di Caroniassa, Pohjois-Sisiliassa, syttyi kolme vuotta sitten mm. kännyköitä, jääkaappeja ja televisioita selittämättömästi lähes samanaikaisesti palamaan.

Paikalle kutsuttiin välittömästi useita eri alojen tutkijoita ja Italian hallitus käynnisti omat tutkimuksensa väestönsuojeluviraston johdolla. Se sai apua jopa Yhdysvaltain avaruushallinnolta.

Italialaislehtiin vuotaneen raportin mukaan tulipalot aiheutuivat elektromagneettisista purkauksista, joiden takana ovat todennäköisesti ”muukalaiset”, jotka olisivat testanneet salaisia aseita.

Raportissa väitetään myös, että läheiseltä pellolta löytyi merkkejä ufosta, joka olisi jättänyt palojäljet laskeutuessaan.

– Tämä ei ole vielä lopullinen raportti. Teemme vielä loppupäätelmiä ja tämä pääsi vuotamaan.

– Emme väitä, että Marsista tulleet pienet vihreät miehet aiheuttivat palot, mutta väitämme, että tämän takana ovat epäluonnolliset voimat, jotka kykenevät tuottamaan valtavat määrät elektromagneetista energiaa, Francesco Mantegna Venerando Sisilian väestönsuojeluvirastosta kertoi Telegraphin mukaan.

Lähde: iltasanomat.fi

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

3 responses

31 10 2007
Makru

Kuulostaa aika kaukaa haetulta, mutta eihän sitä koskaan tiedä.

8 11 2007
Markku Leinonen

Kyseessä on maanalainen sähkömagneettinen impulssi purkaus joka johtuu maankuoren sisäisestä kitkasta.Tapausta voidaan luonnehtia siis luonnonilmiöksi.Vastaavia purkauksia tapahtuu mm.Norjan Hessdalenissa joita on ufoiksikin luultu.

6 01 2008
Haukka

Eikös tämä tapaus ollut esillä Proof Positive – ohjelman jaksossa 9? Eivät voineet todistaa oikeaksi tai vääräksi joten tulos taisi olla proof inconclusive. Henkiä, humanoideja, paholaista, vandaaleja ja junan aiheuttamaa sähkömagneettista impulssiahan siinä mm. syytettiin (sulkivat muuten junaradan mutta ei lopettanut palojen syttymistä).

Ensin palot alkoivat sähkölaitteiden ylikuumenemisella, lämmön tosin todettiin tulleen ulkopuolisesta lähteestä eikä itse virran määrästä. Koko kylän sähköt katkaistiin mutta tulipaloja alkoi ilmestyä sitten muissa paikoissa, yhtä suuressa määrin kuin ennen, ellei enemmänkin.

Kiinnostava tapaus, tästä olisi mukavaa kuulla lisää, koska tämä ei oikein ole niitä ”stereotyyppisimpiä” paranormaaleja tapauksia ja vaikutti niin aidolta.
%d bloggers like this: