UFO Päivällä

23 10 2007

Näyttää aika muoviselta.

Vodpod videos no longer available.

Toiminnot

Tietoja

7 responses

24 10 2007
Kimmo Hätinen

Näyttää tietokoneella tehdyltä efekti tehosteelta aika pahasti!?

24 10 2007
Makru

Ja mitähän tuolle ufolle tapahtu ton jälkeen kun video loppu??? Katosko se vai mitä? Miksei sitä näytetä videolla? :/

25 10 2007
TheMagician

”Ja mitähän tuolle ufolle tapahtu ton jälkeen kun video loppu??? Katosko se vai mitä? Miksei sitä näytetä videolla? :/”

– Videon tekijä ei osannut kuin lennättää UFOa paikallaan.

Siis oikeasti, monenko ihmisen reaktio olis vastaava jos näkis UFO:n noin läheltä, kaveri oli ihan hiljaa ja kuvas sitä rauhallisesti. Normaali ihminen juoksisi karkuun ja jos jäisi kuvaamaan niin juoksisi pakoon kyllä samalla ja suu mölyäis. Jos oikeasti ei pelota se lentävä lautanen, niin miksei mennyt lähemmäs, jos itselläni olisi mahdollisuus ja uskaltaisin, niin menisin niin lähelle kuin mahdollista kuvaamaan.

25 10 2007
Makru

”- Videon tekijä ei osannut kuin lennättää UFOa paikallaan.”

No sitähän minä just (yritin) sanoakin, että miten huonosti tehty video kun ei ole muuta kun vähä aikaa vaa leijailee siin ja sit video loppuuki. Jos ois oikee ufo niin luultavasti sille ny jotain tapahtuski, vaik että se lähtis jonnekki karkuun tai jotai mut tosssa se jäi jummaamaan siihen ja olevinaa vielki on siinä 😀

25 10 2007
Scraba

Kaikki videot + muu joissa näkyy erikoisen muotoinen lentävä ”lautanen” ovat vain harhaa. ”Lentävä lautanen” on ihmisten muodostama kuvitelma siitä, että minkälaisia ufot VOISIVAT olla. Uskoisin että ufot olisivat samankaltaisia kuin meidän avaruusaluksemme, jos koittavat edes yhteytta ottaa..

1 11 2007
wadaap

jostakin sekin käsite on pakko olla kehittyny se ”lentävälautanen” systeemi

2 11 2007
Skeptikko

Olen siitä samaa mieltä, että eivät ne ulkoavaruuden alukset aina ole välttämättä juuri tuollaisia. Lisäksi kuvaaja tosiaan otti tilanteen aivan liian rauhallisesti! Käsi ei tärissyt, eikä hengitys ollenkaan häiriintynyt. Joissain täällä olevissa videioissa on pyritty sentään luomaan pientä aitouden tunnelmaa näyttelemällä pelokasta.
%d bloggers like this: