Kuollut AlienVauva

22 10 2007

Video on kuvattu armeijan tukikohdan ulkopuolella. Olento on ilmeisesti pihalla olevassa roskiksessa.

Vodpod videos no longer available.
Mainokset

Toiminnot

Tietoja

22 responses

22 10 2007
Makru

No mistä tota tietää, et onko oikee vai feikki. Näytti kyllä niin omituisen vääntyneiltä ne kädetki ja muutenki, et liekkö aito. Onko tässä maailmassa enää mikään aitoa? :/

22 10 2007
Billie

niin rasittavaa ku ei ennää tiije et mitä uskoo ja mitä ei :O Nii monii asioit o feikattu..

24 10 2007
goblinoidi

tuskin alienit vauvaansa johonki armeijan roskikseen heittäis

24 10 2007
Wespa

Veikkaanpa, että se on armeijan itse sinne heittämä jos se on aito.

25 10 2007
Pasi Kukko

Köyhdytetyn uraanin asekäytön aiheuttamien mutaatioiden takia tuollaisia syntyy nykyään Irakissa, Afganistanissa ja Jugoslaviassa.
Ainoa alienisä tässä tapauksessa on liittouma, nasa ja Jenkit.

Epämuodostuneiden ja kuolleena syntyneiden sikiöiden määrä on moninkymmenkertaisutunut näillä demokratisoiduilla alueilla sotilastoimien jälkeen.

Jos seuraisitte maailman menoa hieman ”ufokysymystä” laajemmin, ette vouhottaisi tällaisilla uutisilla. Vaan tuntisitte pienen omantunnon pistoksen sisimmässänne.

Tshernobylin jälkimainingeissa tällaisia syntyy tavallista enemmän myös Venäjän, Valkovenäjän ja Ugrainan alueilla.

25 10 2007
Jertsu

Oli mikä oli, on se perkele ainaki ruma.

25 10 2007
TheMagician

Ensinnäkin, jos kyseessä olisi aito alien, ei amerikan armeija sitä roskikseen heittäisi vaan todennäköisesti säilöisi sen. Ja toiseksi, tuollaisian on luultavasti melko helppo tehdä mistä lie tekoruumiita nyt tehdäänkään… Kolmanneksi, miten he pääsivät armeijan alueelle? Neljänneksi, olen Pasi Kukon kanssa samaa mieltä, kohta joku varmaan väittää, että kyseinen vauva on oikeasti ”ihmisen synnyttämä käärme” (mutta jos tuo olisi edes aito mutaatio, niin jumalauta tuohan on vissiin aika paha rikos heittää kuollut vauva roskikseen?)

http://uk.youtube.com/watch?v=f9k1_X4Jkvk

25 10 2007
TheMagician

”Kyseisellä vauvalla” tarkoitin tuon youtube videon vauvaa, tuli kirjoitettua vähän tyhmästi.

1 11 2007
wadaap

onse kyl outoa ajatella et usan armeija heittää alien vauvan yleiseen roskikseen vaikka onki hullu maa

5 11 2007
Bioberuna

Ilmiselvä feikki! toi on sellanen limanen ”lelu”. mulla itellänikin on sellanen. lapset ostaa niitä sellasista koneista mihin laitetaan euro ja sieltä koneesta tulee pallo minkä sisällä on tollasia.!

5 12 2007
Jenny&Jenna&Reetta

Jenny:
Just just.. xD Keksikää ihmiset ees vähän parempia juttuja.. :’DD Naurettavaa!! Entä jos joku on vaik heittäny jonkun nuken roskiin tms? xDD Hömppäporukkaa.. xDDD
Jenna:
Luulenpa minä kans et tuo on joku alieni nukke.Tai joku sellane.Joo,nii.>8D
Reetta:
mitäs järkee tollasii kärvennettyjä nukkei laittaa nettiin ja sitten kuka lie oot niin oot kyllä järkevä :DDDD

31 01 2008
Are

Onkos sotilastukikohdan edessä sitten roskiksia, jos on kuka ne tyhjentää??

31 01 2008
Haukka

Ei todellakaan aito. Kuka olisi tarpeeksi tyhmä heittääkseen alienvauvan roskikseen, jossa siitä voi kehittyä suuri terveysriski (ties mitä tuntemattomia tauteja siitä voi levitä ympäristöön) ja jokuhan voisi löytää sen. Luulisi tuollaisen olevan myös suurempi salaisuus, jota ihan kuka tahansa ei pääse näkemään.

Jos olento olisi aito, se varmasti säilöttäisiin esim. jäädyttämällä, jolloin sitä voitaisiin tutkia tai tuhottaisiin polttamalla, jolloin sen olemassaolosta ei jäisi mitään jälkiä tai vaaraa taudeista. Se voi tosin olla ihmislapsi, joka on kehittynyt huonosti ja kuollut luonnollisesti/tapettu syntymän jälkeen ja heitetty roskikseen, vaikkakin se on todennäköisimmin pelkkä nukke.

Niin ja missähän kyseinen vauva on nykyään jos se on niin aito? Jätettiin vain mätänemään roskikseen, vaikka sen löytäjä olisi voinut tienata sillä miljoonia ja todistaa, että maapallon ulkopuolinen elämä on totta? -_-

8 02 2008
nörääjä

kuka sano et se on kuollu? ja kuka sano että se on vauva? JA MITÄ HEL***TIÄ SE ROSKIKSES TEKEE!!?? ja kyllä… meikä taas komentoomasta jokasta aihetta pitkän tauon jälkee…

1 03 2008
ukkeli

Normaali vauva jolla on ihotauti nimeltä:Harlequin Ichthyosis ja vauva taitaa olla muuten epämuodostumien uhri tai joku on murtanut luita. tms.

13 03 2008
asd

Muovailuvaha

13 03 2008
gh0stb0y

Mikä sul on nörääjä?

13 03 2008
MinävaaXD

Oli nyt sitte mikä oli, mutta ainaki perhanan ruma oli :S Jos toi on real nii sääliks käy ;((((

13 03 2008
idanblogi1

Tosi pelottava tuo linkitetty epämuodostuneen vauvan video. Sillä on varmaan kamalat kivut ollut, ihan hirveää, että pitää levittää nettiin sitten videoa.

18 06 2008
justixi

kyseessä on ihan oikea tauti kalansuomutauti. löytyy mm wikipediasta ihan asiallista tietoa kyseisestä sairaudesta niin ei tarvi jauhaa tälläisellä sivustolla ollako feikki vai ei. ihan on ihmisen synnyttämä ja siittämä lapsi eikä voi kuin kuvitella sitä inhimillistä tuskaa joka seuraa kun äiti jättää lapsensa roskikseen.
toivoisin että ottaisitte selvää faktoista vaikka se ei ehkä ole tämän sivuston tarkoitus

10 07 2008
miska

creepy

2 01 2009
mimmi

Harlequin fetus googlettakaa toi ni ei tarvi vauvaa luulla ufoksi
%d bloggers like this: