UFO laskeutui Voroneziin Venäjällä

10 10 2007

Asiasta kerrottiin monen maan uutisissa. Paikalla nähtiin pitkiä humanoideja. Tapaus sattui vuonna 1989.

Katso videot uudelta sivustoltamme tästä.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

12 responses

11 10 2007
KP

miks kukaan ei ottanut näistä humanoideista minkää näkösii kuvii ? tai videokuvaa ?

11 10 2007
Wespa

Vuonna 1989 ei kamerat (digikamerat ym.) olleet niin yleisiä, josta varmaan johtuu, että kellään silminnäkijällä ei ollut kameraa, eikä kerennyt ilmesesti hakemaan mistään. Olisi ollut hienoa nähdä kuvia ttai videokuvaa tästä tapauksesta. Mutta ei sitä koskaan tiedä, että ottiko joku kuvia, jotka sitten mahdollisesti päätyivät Venäjän salaisiin arkistoihin.

12 10 2007
KP

se voi olla kyllä totta. harmi sinänsä jos ei ole kuvii olemas

23 01 2008
Pätsi

en usko näitä venäjän juttuja… melkeen sama kuin että ”ruotsalaiset ovat keksineet saunan” <—- eli huomiota 🙂

2 06 2008
Joona

Joo kyllä noi UFO t on totta… Ja kuvii ois ollu kiva nähä. Itse näin jotain taivaalla 31.5.08 aamupäivällä! Jokin harmaa juttu, lensi korkealla, oli nopea, mutta liike takkuili 😮 Kuin lagaava / nykivä peli!

2 06 2008
Joona

…Ei onnistu lentokoneelta, EI MILLÄÄN! Enkä usko että lintukaan voi pysähtyä sadasosa sekunnissa :p

26 06 2008
Pikku Alien

pressalla tai keisarilla on ollut sillon tylsää ja se on alkanut leikkiii sotilaiden kanssa UFO miehiä *repee*

1 07 2008
matti

Kun katsoi lapsien haastattelua tuossa voronezin ufotapauksessa,niinjokainen joka lapsia tuntee,voi väittää heidän puheitaan valheiksi,elekieli kertoo kaiken,lapsi ei pysty valehtelemaan kovinkaan luontevasti,ja kun vielä tässä oli useampi lapsi kyseessä,niin sitä varmemmaksi asia käy.
Huomasin myöskin että eräissä kommenteissa oli näkyvissä että vanhemmat ovat opettaneet sen iänikuisen ryssittelymentaliteetin,jälkikasvulleen,tarkoitan viittausta siihen ettei luota venäläisiin lähteisiin.
Jos olette seurannut uutismedioita viime vuosina niin muistatteko kuinka jenkit YK:ssa valehteli monituntisessa TV lähetyksessä,irakin joukkotuhoaseista,se nähtiin myös täällä suomessa,mitään joukkotuhoaseita ei ole löytynyt 5 vuoden miehityksen jälkeenkään.

26 07 2008
Miikka

Minä uskon ufoihin muuten, mutta tuo venäjän tapaus vaikuttaa turisti jekulta. Olen tutkinut noin 2 vuotta ufo tapauksia ja vaikuttaa siltä etttä he kiertävät maasta maahan joka vuosi eri maa kun katsoo ufo havaintoj aniin joka vuosi eri maissa on suuri yli lukema nähtyjä ufoja , ja mitä muilla mailla on niitä muutamia niin ne voi olla väärin käsityksiä, mutta tänäkin vuonna 29 ufo havaintoa britanniassa se on jo paljon. Voisi perustaa lokin johka kirjaa joka vuosi uusi maa, kuvitelkaa kun kaikki maat on käyty läpi , rauhaa vai sotaa ?

29 07 2008
pete

eikös se ollu venäjällä siihenaikaa vielä neuvostoliitto loppumaisillaa. sillo ei tainnu kukkaa uskaltaa tehhä mittää tai ainakaa tuoda sitä julkisuutee.

11 09 2008
selli

en usko noihin noi on iha *****

23 10 2008
Wautsi!

Eihän noihin venäläisiin nyt kukaan usko, mutta mikseipä ilmiö olisi aito? Varsin mielenkiintoinen juttu, mutta harmi että tapahtumasta ei ole kuvamateriaalia.
%d bloggers like this: