Karjan Silvonnat

18 09 2007

Karjan SilvonnatKarjan silvonnat, eli cattle mutilations (tunnetaan myös ”bovine excision”). Ensimmäiset tapaukset saivat alkunsa vuoden 1960 lähitienoilla Yhdysvalloissa Pennsylvaniassa ja Kansasissa, mutta maa ei ole ainoa jossa tapauksia ollaan raportoitu. Vuoden 1970 lähestyessä tapauksia oltiin jo raportoitu Yhdysvaltojen 15 osavaltiossa, kuten Montanassa ja Texasissa. Myös demokraattinen senaattori Floyd K. Haskell otti yhteyttä FBI:n pyytäen heidän apuaan vuoden 1975 tienoilla. Hän väitti, että pelkästään Coloradossa oli ollut noin 130 tapausta karjan silvonnasta. Myös Argentiinan yli kulki laaja karjan silvonta vuonna 2002.

Tyypillisiä piirteitä:

 • Silmien, utareiden sekä seksuaalielinten poistaminen
 • Anuksen poistaminen noin 12 tuuman syvyyteen
 • Kielen sekä/ja huulien poistaminen
 • Yhden korvan poistaminen
 • Lihan ja taljan poisto leuasta ja alueesta, joka on tarkalleen korvan alapuolella
 • Pehmeiden elinten poisto alaruumiista
 • Viillot ja leikkaukset ympäri kehoa, jotka ollaan tehty kirurgisella välineellä
 • Selittämättömät vahingot jäljelle jääneisiin elimiin, mutta ympärillä oleva alue vahingoittamaton
 • Saalistajaeläinten jälkien puuttuminen (kuten puremajäljet, ihon ja lihan raateleminen tai eläinten jalanjäljet) raadon ympärillä
 • Tonkimisen ja etsimisen puuttuminen
 • Suoliston menettäminen

Suurimmassa osassa tapauksissa silpomishaavat ovat puhtaita ja toimenpiteet ovat suoritettu kirurgisesti. Silvottujen eläinten tapauksissa ollaan raportoitu (muttei aina) veren puuttuminen haavoista sekä eläimestä. Myöskään eläimen ympärillä ei ole ollut jälkeä verestä.

Kyseinen taulukko vertailee 30 vuoden takaista raporttia tuoreimpiin. Prosenttimäärä kertoo, kuinka suurella todennäköisyydellä ko. toimenpide ollaan suoritettu silvotulle eläimelle.

Vuoden 1975 raportti silvonnoista:

14% – silmän poistaminen
33% – kielen poistaminen
48% – peräsuolen puuttuminen
74% – seksuaalielinten silpominen

Viimeisimmät raportit silvonnoista:

22% – kielen poistaminen
58% – silmän poistaminen
74% – peräsuolen puuttuminen
85% – seksuaalielinten silpominen

Howard Burgessin mukaan 90% eläimistä ovat olleet neljän ja viiden ikävuoden välistä.


Laboratorio tuloksia:

Laboratoriosta tulleet tulokset kertovat, että eläimien ruumiissa on vitamiinitaso ollut joko hyvin korkea tai alhainen. Myöskään kemikaaleja ei olla löydetty eläimistä. Jokatapauksessa, eläimestä saadut tulokset ovat harvoin samoja mitä muissa tapauksissa.

Normaalista poikkeavia piirteitä tapauksissa:

 • Epätavallinen levottomuus selviävän eläimen läheisyydessä
 • Saalistajien haluttomuus ruokailla raadolla
 • Oudot merkit silvotun eläimen ympärillä
 • Epätavalliset hajut

Karjan silvonnat ja UFOt

Jotkut uskovat alieneiden keräävän geneettistä materiaalia vielä tietämättömistä syistä. Nämä hypoteesit perustuvat tiettyihin olennaispiirteisiin eläimissä. Hypoteesien mukaan maan asukit eivät voisi suorittaa niin kirurgista ja puhdasta toimenpidettä niin pienessä ajassa jättämättä jälkeensä minkään sorttisia todisteita. Lähteiden mukaan outoja ilma-aluksia ollaan havaittu ennen sekä/tai jälkeen silvonnan.

Katso video karjan silvonnasta tästä.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

23 responses

18 09 2007
Wespa

Kiitokset taas Regendokselle kiinnostavasta artikkelista. 🙂

18 09 2007
Regendos

Voitte sanoa Regendokselle tai Regalle, kummin on helpompi minua kutsua. Rega saattaisi olla helppo muistaakkin.

Mutta juu, toivottavasti pidätte lukemastanne. Ette uskoisi kuinka paljon upotin aikaa tähän pieneen projektiin.

19 09 2007
DonHessu

Tietääkö moderaattorit ”Snippyn” tapauksesta? =)

Muistaakseni siitä alko.

Kiitos tästä 😛

19 09 2007
Regendos

Kyllä minä Snippy-hevosen tiedän. Tapauksen yksityiskohtia en muista, mutta tiedän silti ko. tapauksen.

29 10 2007
eläimille paremmat oltavat

ihan vitun sairasta tehä noin!! onko ihmiset niin tyhmiä että luulee ufojen tehneen tollasta? toivottavasti tollasta eläinten silvontaa ei oikeesti enää tapahdu, ihan hullua! ; C

18 11 2007
Regendos

Tottakai tällaiset tapaukset ovat ikäviä. Mutta kuka tietää, että kuka tai mikä näitä suorittaa ja miten. Jokatapauksessa, hyvin kiinnostavaa.

22 11 2007
Tiia

entä os alienit oikiasti kerää niitä. Kun ne ottavat niitä tiettyä elimiä ja niitä niin mistä sitä tietää jos ne vaikka söisvät niitä. se olisi niille kuin joulukinkku.. (?)

15 12 2007
tatti

Varmaan joku huuhaa-uskonto, joka tykkää keitetyistä lehmän sukupuolielimistä ym. 😀

17 01 2008
Senthuka

Ei hell.. ku tänne tulin ni ekaks näin jossai jotai Karjan Silvonta-linkin olin et mikä vtn karjan silvonta.. en viittiny kattoo ja surfin tääl vaa ja sit olin et nyt kyl katon sen! mut siis oon kattonu viime aikoina kaikkee eläinrääkkäys juttuja ja.. argh, en kestä näitä! mutta .. haluisin kattoo mutten uskalla, heh.

25 02 2008
Zeld

Alieneilla taitaa olla jotain freudilaisia ongelmia kun täytyy sukupuolielimiä tms. leikellä irti. Sanoisinpa että kyseessä on universaalinen peniskateus.

5 03 2008
SiiSeLiX

”Alieneilla taitaa olla jotain freudilaisia ongelmia kun täytyy sukupuolielimiä tms. leikellä irti. Sanoisinpa että kyseessä on universaalinen peniskateus.”
repes xD

19 03 2008
Mikko

Miten joku voi luulla että joku ihminen tai ihmiset pystyis niin puhtaasti suorittaan sen silpomisen.. Ja entäs ne oudot merkit ja kaikki. Ja joissain tapauksissa ei edes verta missään.. Ei tollasta ainakaan kukaan ihminen tee enkä usko että pystyis tekeenkään..

25 03 2008
tyo

Mikko (12:55:14) :

Miten joku voi luulla että joku ihminen tai ihmiset pystyis niin puhtaasti suorittaan sen silpomisen.. Ja entäs ne oudot merkit ja kaikki. Ja joissain tapauksissa ei edes verta missään.. Ei tollasta ainakaan kukaan ihminen tee enkä usko että pystyis tekeenkään..

Todennäkösempää että kyseessä on ihminen kun joku alieni!
Tiedätkö miten ihmiset kohtelevat koiria ja kissoja aasiassa niin miksi ei ihminen tekisi tälläistä! Kyllä ihminen voi olla näin julma!

27 03 2008
Janni

Hahahha.. Ufot kerää geneettisiä näytteitä? Aika monta karjaa niitten pitää kaataa.. Luulis että jo alkais tulee niitä tuloksia..

3 04 2008
Fengel

”Hahahha.. Ufot kerää geneettisiä näytteitä? Aika monta karjaa niitten pitää kaataa.. Luulis että jo alkais tulee niitä tuloksia..”

Eipä ole meillä maan asukeillakaan ulkoavaruuden elämästä vielä melkeinpä mitään tietoa, vaikka sitäkin ollaan jo tutkittu melko kauan.

Itse uskoisin että tämä voi hyvinkin olla ihmistä viisaampien olentojen tekosia. En usko että nämä ”alienit” ovat meitä ns. viisaampia. Heillä on vain omat osa-alueensa joilla he ovat ihmistä etevämpiä.

Ihminen ei pysty tekemään niin täydellisiä viiltoja, se on varmaa. Missä on veri? Eläimet on silvottu 100% varmasti jossain muualla, sillä tuskin kukaan on niitä veriä tuosta jäänyt kuuraamaankaan eläimen tapettuaan.

Ensin epäilin jotakin yhtä sairasta ihmistä joka on saanut päähänsä kuningasidean. Mutta en usko että kaveri on kerennyt noin moneen maahan, saatikka ettei hän olisi jo jäänyt kiinni.

19 04 2008
TONTTUJEN TONTTU

siis aika karmivaa mut kuka tekee tollasta

29 08 2008
Nyamo

”Mikko :

’Miten joku voi luulla että joku ihminen tai ihmiset pystyis niin puhtaasti suorittaan sen silpomisen.. Ja entäs ne oudot merkit ja kaikki. Ja joissain tapauksissa ei edes verta missään.. Ei tollasta ainakaan kukaan ihminen tee enkä usko että pystyis tekeenkään..’

Tyo:
Todennäkösempää että kyseessä on ihminen kun joku alieni!
Tiedätkö miten ihmiset kohtelevat koiria ja kissoja aasiassa niin miksi ei ihminen tekisi tälläistä! Kyllä ihminen voi olla näin julma!”

Se ei julmuus ei tainnut olla se pointti Tyo…Mikko taisi tarkoittaa että ihmiset eivät pystyisi suorittamaan tuollaista ilman että verta tai jalan jälkiä jää…

On se muuten karmivaa… ajatella jos joku päivä tosta naapurissa olevasta lehmä aitauksesta(aidattu niitty oikeestaan) löytyy yks leikelty o_O

13 09 2008
Tyhmä

hyi saasta… aatelkaa, miltä näyttäisitte: esim. teil olis vaan toinen korva, ei prsereikää, sukupuolielimii, kieltä tai mitään uuta olennaista tekiää! mulla tulee kylmänväristyksiä kun aattelen!

13 09 2008
Nuuskamuikkunen

Juu en uskalla kattoo noita videoita kun alan pillittää nii herkästi eläinten puolesta.. ;( mutta uskon että oli ihan kauheeta katottavaa.. 😀 Hmm.. ehkä alienit haluavat ihan kateudesta suuremman kuin sonnilla, meinaan et alentuvat leikkelee… :S no en tiedä :D, mutta ihan kauheeta katteltavaa varmaan.. itekki oon kattonu niin kauheesti kaikki turkistarhaus juttuja, nii voin kyllä kuvitella että ihan yhtä kauheeta ;<

15 09 2008
STEMU

Snippy-hevosen? mikäs se on.

15 09 2008
STEMU

jaaha. katoin ton snippy hevosen tapauksen. Sääli, että ei tullut enään aterialle. :< ja kun luin noita eläinlääkärin lausontoja ja eläinlääkärin haastattelun, niin lääkäri katsoi kokoajan pöytäänsä ja mietti hetken aina kysymykseen vastauksia. Esimerkiksi: ”Mikä on todennäköisin syy, Snippy hevosen kuolemaa” (tjsp) niin jätkä oli hiljaa 10 sec, ja sitten. (Snippyä luultavasti jahdattiin, ja ammuttiin lopulta, ja joku oli käynyt kituvan hevosen kaulan poikkasemassa, että se ei enään kärsisi” tjsp. Sitten oli myöhemmin löydetty samanlaisia luoteja eläinlääkärin työpöydän ”salaluukusta”, josta tämä tohtori ei ollut kertonut. Onko tämä taas sitä, että hallitus salaa sen, että Snippy hevonen kuoli humanoidien viiltelyyn, ja he tulivat lautasella maahamme.

15 09 2008
STEMU

.. unohdin että eläinlääkäri oli luultavasti pistäneet luodit sisälle, koska ne ei ole ollut missään luussa kiinni, vaan oli ihon alla poikittain.

15 09 2008
STEMU

kun se tutki sitä hevosta.. :s.
%d bloggers like this: