Paranormaalit Kokemukset Syyskuu 2007

6 09 2007

Kokemukset Syyskuu 2007Saippuakupla kirjoitti:

Yhtenä iltana noin puoli vuotta sitten luin kirjaa huoneesani. Kello oli jo päälle 11 illalla ja kaikki olivat menneet nukkumaan perheessamme. Yhtäkkiä kuulin aivan, kuin vesi-ilmapallo olisi poksahtanut huoneeni seinällä, mutta huoneesani ei ollut mitään ilmapalloja. Ääni oli minusta aivan pelottava, koska hiljaisuuden oli pilannut tuo outo pelottava ääni. Ääni ei ollut tullu ulkona, siitä olen varma. Se tuli huoneestani selvästi. Hetken aikaa sydän pumputti täysillä ja minua pelotti se ääni. Aivan kuin joku neula olisi lävistänyt pallon. En saanut tietää mikä sen äänen aiheutti, mutta pelottaa välillä, että mistä se ääni lähti. Ei se mistään voinut oikein lähteäkkään, koska sieltä päin mistä ääni kuului, ei ollut muuta kuin ovi.

Pelokas tyttö kirjoitti:

Olin kerran läheisellä raviradalla kaverini kanssa. Kello oli jo jotain 12 ja olin karannut kotoa. Raviradalla oli susia (eilis päivän uutisissa kerrottiin). Kuulimme suden ulvontaa ja me lähdimme toiseen suuntaan kiertämään ravirataa. Sitten edessämme oli kaamea näky! Näin puoliksi ihmisen ja puoliksi suden näköisen olion! Se lähti meitä kohti ja aloimme kirkua täyttä kurkkua. Lähdimme juoksemaan poispäin ja kun katsoin taakseni meitä seurasi vanha mummeli. Pysähdyimme ja katsoimme mummoa, sitten näin kamalan näyn! Mummo muuttui sudeksi ja lähti meidän perään. Onneksi näimme että olimme kotiin vievällä polulla ja susi kääntyi pois. Sen jälkeen en ole ollut siellä!

Hullu kirjoitti:

Olin kerran kaverin kanssa meillä. Pelatiin spiritismiä ja kysytiin, että kuka olet ja sieltä tuli saatana. Halusimme lopetaa ja se sanoi ei. Aloimme itkemään siis kun oltiin 7 vuotta ja kummakkin on nähnny samaan aikaan saman painajaisen. Yksi ilta kun olin samalla kaverilla yötä, kaverin vanhemmat nukkuivat ja sitten alkoi kuulua imurin ääntä. Meidän piti mennä kysymään kaverin äitiltä että miks se siivoo mutta siellä oli alaston mies ja sen silmät kiiluivat. Kun oli pimeää niin otimme taskulampun ja se ei näyttänny edes sen isältä. Me paiskatiin ovi kiinni ja mentiin sängyn alle. Sen jälkeen kuului ulko-oven paiskaus ja alkoi kuulumaan puhetta. Sen jälkeen en ole käynyt kaverilla yötä

Nunnukka kirjoitti:

Mieheni kertoi taannoin nuoruudestaan: Hän on käynyt maatalousoppilaitoksen ja kyseisen oppilaitoksen navetassa kummitteli. Navetassa olevat lehmät eivät pelänneet rottia joita siellä oli, mutta silloin tällöin öisin navetasta alkoi kuulua kovaa hätääntynyttä ammuntaa ja joka kerta kun joku meni tarkistamaan (jos sattui olemaan hereillä) navetan niin siellä ei ollut mitään. Vain lehmien silmistä kuvasti kauhu joten jotakin siellä on ollut/ liikkunut. Opettajat eivät suostuneet puhumaan asiasta. Ehkäpä navetassa on vanha karjakko kummittelemassa…

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen paranormaaliblogi(ät)wippies.com. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

5 responses

7 09 2007
MarenkiKristus

No toi nimimerkki Pelokas tyttö kertomus on aika epä uskottava! Puoliks ihminen ja puoliks susi. Just joo…!!!

8 09 2007
DonHessu

Jooh, tainnu mielikuvitus tehdä tepposet/kusetusta

9 09 2007
BlackDeath

Tietojeni mukaan ihmissudet EIVÄT pysty hallitsemaan muodonmuutostaan, vaan muuttuvat vain täyden kuun aikana. En ole koskaan kuullut, että sudet vaihtaisivat kokoajan muotoa. Kunhan kuvittelit, pelokas tyttö, tai sitten näit vain todelta tuntuvaa unta.

11 04 2008
miluski

toi pelokas tyttö n kirjottama on aika outo. hahhahhhaaa vai että mummelisusi 😀

19 08 2008
hauntedhead

Pelokas Tyttö… Toi oli epäuskottavin ”kokemus” jonka oon koskaan kuullut.

Uskon kyllä ihmisiin jotka pystyvät ottamaan eläinten muodon (Esim. 14-20v Meditoinut vanha buddha) mutta ihmis-susiin en ala.
%d bloggers like this: