Ihmisten ja Alienien kohtaaminen

23 08 2007

Tällä videolla näkyy avaruusalus, sekä avaruusolentoja, mutta onko koko video näytelty ja avaruusolennot feikkejä?

Aito, vai feikki? Mitä mieltä olette?

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

26 responses

24 08 2007
KP

kovin feikiltä vaikuttaa omasta mielestä. Tai missä videon perhe nykyisin on ?

24 08 2007
KP

niin tai sen vois lisätä et kuka jatkaisi filmaamista jos tuollaiset olis oikeesti tulossa sisälle ? 🙂

24 08 2007
amliv

”i have seen dead aliens, and that’s exactly what they look like.”
sanoisin, että todella feikki video. huhhuh..

24 08 2007
Snake

Kaikki vedot ja kuvat joissa Alienit kuvataan isopäisiksi ja vihreiksi pikku olioiksi voidaan laskea feikeiksi. Miksi Alienit ovat muka isopäisiä ja vihreitä ?

Sitäpaitsi nuo alienit näyttivät jo epätavallisen kumisilta.

24 08 2007
Wespa

”Miksi Alienit ovat muka isopäisiä ja vihreitä?”

Ehkäpä siksi, että ne vaan sattuvat olemaan. Jos ne olisivat pienipäisiä ja ruskeankeltaisia ja samanlainen ”pop-ilmiö” olisi niiden ympärille syntynyt, niin kyselisit luultavasti samaa asiaa. Ehkäpä monissa sieppauskertomuksissa on paljon asiaa ja ehkäpä juuri nämä ”harmaat”, sekä ”vihreät” suorittavat niitä (kuten useimmat ovat kertoneet). Mitä isompi pää –> Sitä isommat aivot –> Sitä viisaampia, joka vaikuttaa siis aika järkevältä, sillä avaruusolentojen oletetaan olevan meitä viisaampia.

24 08 2007
Wespa

Itseäni ei video hetkauta lähinnä olentojen muovimaisuuden takia, mutta mitäpä minä olen sanomaan. Emme kuitenkaan voi tietää minkälainen / mitä materiaalia avaruusolentojen iho on.

1 09 2007
Riikka

noin feikkiä videota en ole nähnyt ennen! Alienit ovat selvästi näyttelijöitä.

4 09 2007
regendos

Ihminen tuossa tilanteessa ei olisi voinut pysyä kylmänrauhallisena. Sanon, että se on vahvasto feikattu. Moni juoksisi yhä karkuun tuollaisen näkemän perusteella.

5 09 2007
@nni

Katsokaapa noita alieneitatuossa 1:00-0:59 kohdalla. Näyttävär minusta ainakin melko muovisilta? Silmätkin muljottivat melko oudosti.

5 09 2007
regendos

Samaa mieltä minäkin olen

9 09 2007
wadaap

en osaa sanoo onko feikki mutta helvetin mielenkiintoinen video oli:D

19 09 2007
ziruep

Näyttää kyl aika feikiltä. Helppo tehdä tollasia kumisia humanoideja.

Ja jos toi olis aito niin eiköhän toi olis kaikkien aikojen kovin todiste.

Tosiaankin, missä perhe nykyään.. Olis aikamoisessa mediamyllyssä.

20 09 2007
Demonangel

Minusta aika outoa..
Eihän kukaan ihminen voisi pysyä tuossa tilanteessa ihan avaruusolioiden vieressä. Täysi feikki

15 10 2007
Jenny&Jenna

Jenny:*reps* Sain kunnon naurukohtauksen, kun katsoin tuon videon.. xDD Ihan feikki, tuossa ei ollut YHTÄÄN totta. Tähän ei voi oikein muuta sanoa kuin TODELLA SÄÄLITTÄVÄÄ JA NAURETTAVAA. xD
Jenna:Selvää feikkiä.Miks ette tekisi parempaa ja uskottavampaa videota.Video oli p*rseestä.Tee oikeasti parempi,jos haluat,että joku myös uskoo sinua.Haha,AVARUUSOLIOITA EI OLE OLEMASSA!=D

16 10 2007
Billie

jooh, oli khyl nii surkee feikki et ei hitto :D:D

27 10 2007
Nimetön

”Jenny:*reps* Sain kunnon naurukohtauksen, kun katsoin tuon videon.. xDD Ihan feikki, tuossa ei ollut YHTÄÄN totta. Tähän ei voi oikein muuta sanoa kuin TODELLA SÄÄLITTÄVÄÄ JA NAURETTAVAA. xD
Jenna:Selvää feikkiä.Miks ette tekisi parempaa ja uskottavampaa videota.Video oli p*rseestä.Tee oikeasti parempi,jos haluat,että joku myös uskoo sinua.Haha,AVARUUSOLIOITA EI OLE OLEMASSA!=D”

Huoh!
Mitäs ihmiset sitten on?

1 11 2007
Star-Man

”Ehkäpä siksi, että ne vaan sattuvat olemaan. Jos ne olisivat pienipäisiä ja ruskeankeltaisia ja samanlainen “pop-ilmiö” olisi niiden ympärille syntynyt, niin kyselisit luultavasti samaa asiaa. Ehkäpä monissa sieppauskertomuksissa on paljon asiaa ja ehkäpä juuri nämä “harmaat”, sekä “vihreät” suorittavat niitä (kuten useimmat ovat kertoneet). Mitä isompi pää –> Sitä isommat aivot –> Sitä viisaampia, joka vaikuttaa siis aika järkevältä, sillä avaruusolentojen oletetaan olevan meitä viisaampia.

Wespa, miksi alienien on aina pakko olla meitä älykkäämpiä.
Muuten älykkyys ja viisaus on eri asia. Mitä isommat aivot sitä älykkäämpi. Viisaus on elämän varrella kerättyä tietoa.

3 01 2008
Beliewer

Toi on feikki, mut kyl sattaa olla ihan oikeesti.. En tiiä. Enn oo mikään niinku sellane ”True Believer” mut uskon joten kuten et alieneita n olemas.. En tiiä onx se vaa sellane hetken mieli johde.. Mut toi on ainki feikkii.. Muovimaisuus näkyy selvästi.. Ja mihin ne kävelemässä?? S-Markettii ostaa bissee.. 😀

21 02 2008
ehm

Hmm mie oon nähnyt tuon videon youtubessa kokonaisuudessaan… kestää toista tuntia, jos oikein muistan. Tuolla lyhyellä klipillä oli jätetty paljon tapahtumia pois. Vaikuttaa uskottavalta, mutta voisihan sen feikatakin.

3 03 2008
Ufomies

Its a spaceshit, Mike!

16 04 2008
TuNtEmAtOn

Voi jum*lauta! Ei kukaa voi uskoo, et noi on aitoja! Kyl mä uskon, et alieneita on olemassa, mut toi… Voi ny elämä! Niil oli ihan selvästi joku muovinen kapistus päässä. Ja haalarit jalassa himputti ;D Ostettu jostain läheisestä prismasta varmaan.

16 04 2008
TuNtEmAtOn

Ja silmät on ihan selvästi muovia. No joo, mist me tiedetää, mitä ”ainetta” niiden silmät on, mut ihmetyttää;; jos noi olis aitoja, pystyiskö ne näkee muovin läpi?……………….

25 06 2008
Heikkuhei

Wespa! Aivojen koko ei vaikuta älykkyyteen vaan niiden ”ryppyisyys”
Ja tämä on fakta!

26 06 2008
gh0stb0y

Nuo ei näytä feikeiltä mitä eräässä kirjassa kerrotaan. sen on kirjoittanut Reijo (en muista sukunimeä) vuonna 1972. Kirjan nimi on: mies toisesta maailmasta ja muita ufo juttuja, tai joku semmoinen. Siinä kerrotaan ihmisten kokemuksia ufojen ja alieneiden kohtaamisista. Jokaisessa kokemuksessa jossa joku henkilö oli ollut lähellä alienia hän kertoi että päässä oli prätkä kypärää muistuttava kypärä ja niskasta ranteisiin ja ihan varpaisiin asti oleva ”uimapuku”. Puku oli jossain tarinassa väriltään musta ja joskus hopean harmaa. Alien rotuja on kuulemma kaksi: toinen rotu on pituudeltaan n. 80cm ja toinen rotu n. 160cm. En muista rotujen nimiä mutta kerron kun etsin kirjan hyllystä isältäni. Tämän rotu jutun kerroin tarinasta missä kolme miestä oli yhteydessä humanoideihin jotka puhuivat miesten kanssa vielen kautta. Alienit oli kuulemma rauhan asialla ja kertoivat erään miehen kysyessä oliko heillä voimakkaita aseita, alienit vastasivat että heillä on ase joka voi yhdellä laukaisulla tuhota kuumme. Eräs mies kysyi oliko humanoideja keskuudessamme, alien sanoi että heitä on n. 2 552 805.

26 06 2008
gh0stb0y

*Puhuivat miesten kanssa mielen kautta.

26 06 2008
RockHill

Vituttaa suoraan sanottuna kun heti väitetään feikiks mistä vitusta tiedetään millaisia ne on jotta voidaan perustaa väitteensä, ja juuri näitä mielikuvia feikkauksista luo varmasti todetut esim. elokuvat ja videot missä jälkikäteen huomaa esityksen heti. Eli vähän kun liikkuu kankeasti tai on muoviset silmät minusta ne voisivat olla mitä vain. Kertokaa siis millaisia niiden pitäisi olla miksi ne eivät voisi olla aitoja tuossa videossa. Ehkä syynä on se vain että alienit on saatu videolle noin hyvin tällä kertaa. Pahoittelen kielenkäyttöä.
%d bloggers like this: