Paranormaalit Kokemukset Elokuu 2007 (Osa 2)

17 08 2007

Kokemukset Elokuu 2007Tuntematon kirjoitti:

Olin kerran eläimille allergisen ystäväni luona yötä, olimme alakouluikäisiä ja nukuin lattialla patjalla. Illalla lamppujen sammuttamisen jälkeen ainoa asia, joka valaisi meitä oli kuun valo ikkunasta – ”kaunista ja pelottavaa” ajattelimme ystäväni kanssa. Hänellä oli tummahko reppu, joka roikkui oven kahvassa, mutta reppu oli niin varjossa ettei siitä enää erottanut rajoja kunnolla ja minun kasvoni olivat kyseistä ovea vastapäätä. Yhtäkkiä kuulimme hengitystä ystäväni kanssa ja kysyin, että onko hänellä nuha tai kylmä kun hengittää niin raskaasti. No, ystäväni sanoi että hän oli juuri kysymässä minulta tarvitsenko niistämiseen paperia. Katsoimme molemmat lähes yhtä aikaa huoneen ainoaan varjoisaan kohtaan ovelle. Nyt siinä liikkui jokin repun kohdalla ja me molemmmat näimme selvästi mistä oli kyse. Siinä istui läähättämässä suurehko pikimusta koira, aikuinen, joka vaelsi vähän väliä oven kahvan kohdalta nurkkaan ja takaisin kahvalle ja se oli aivan selkeä! Näimme sen silmät, kuulimme hengityksen ja näimme ison koiran liikkuvan useista askeleita. Ystäväni huusi ja minä peräännyin laittaakseni valot päälle. Sain pöytälampun syttymään ja itkuinen ystäväni huusi entistä kovemmin hengästyneenä. Koiraa ei enää näkynyt, vain sama reppu roikkui samalla tavalla oven kahvassa. Mikä teki jutusta meille molemmille hyvin dramaattisen, oli meidän ikämme, se että meitä oli kaksi todistamassa sitä ja että tiedämme mustan koiran kytkeytyvän paholaiseen jotenkin. Tämä koira katosi yhtä nopeasti kun oli tullutkin jättämättä mitään jälkeä, muutakuin muistiimme… Se jos jokin oli pelottavaa!

Jaska kirjoitti:

Isännän talossa on kummitellut niin kauan kun muistan. Ensimmäiset muistoni tästä kyseisestä talosta on kun olin n. 3-vuotias. Heräsin sunnuntai aamulla ja olin menossa pissalle vessaan ja käppäilin sinne. Olin juuuri alkamassa pissaamaan niin sieltä saunasta (joka on siinä vieressä) kuuluu sellasta sanomalehdenrypistely ääntä. Säikähdin ja menin isännän luo ja sanoin, että saunassa on joku ja se sano että höpöhöpö ja menin uudestaan nii taas alko se rypistely. Tällä kertaa sanoin jo etten uskalla mennä sinne, sitten isäntä meni katsomaan ja sanoi, että ei siellä mitään ole. Siihen sitten loppui se rypistely.

Tämä talo on 50-luvulla rakennettu puutalo, johon tuli 90-luvulla lisäsiipi. En tiedä onko tähän taloon kuollut joku, mutta tuossa pihalla on haudattu entisen asukin koira.

Nykyään täällä tapahtuu aina öisin jotain. Vietän tässä talossa kesät ja muut pitemmät lomat.
Nyttenkin olen yksin täällä kun isäntä on caravaanaroimassa jossakin päin Suomea. Eilen kun olin menossa nukkumaan alkoi kuulua niitä perinteisiä askeleita keittiöstä, sitten myös kuului jonkun naisen puhetta. En meinannut saada untakaan.

Joku muutama päivä sitten, kun olin tilannut netistä seinälippuja niin ajattelin sitten laittaa seinälle. Tietenki siinä seinälipussa oli sellanen iso risti väärinpäin. Laitoin sen seinään ja aloin nukkumaan. Kuului askeleita viereisestä huoneesta ja joku löi nyrkin seinään. Alkoi jo vähän ahdistamaan, sitten kuulin kun minun huoneeseeni tuli joku ja sitten taas se naisen ääni sanoi jotain mistä en saanut mitään selvää.

Isännän naisystäväkin on kertonu kuinka tässä talossa kummittelee, mutta isäntä ei koskaan usko. Aina se sama juttu. Vanhat talot narisee, putket vaan paukkuu. 😀

Nytkin tässä kun keitin aamukahvia niin kahvipannu oli lähteny irti itsestään.

Sitten viime kesänä, kun olin koneella, kuului vintin oven hidas aukaisu ääni (tietokone on rappusten vieressä että ei tarvi ku kääntää päätä niin näkee rappusiin). Katsoin rappusiin ja sitten joku tuli hitaasti rappuset alas. En nähnyt ketään, vaikka katsoin siihen,sitten se pystähtyi mun kohdalla. Yhtenä iltana olin katsomassa yöllä tv:tä niin siitä sohvasta näkyi tähän rappukäytävään sopivasti. Katselin rauhassa telkkaria ja sitten tuli sellanen olo että nyt se minun pikkusisko (5v) on hiipinyt huoneesta pois minun selän taakse.Käännyin ja sanoin samaan aikaan, että meneppäs takaisin nukkumaan, mutta mitään ei ollutkaan siinä.

Nämä olivat nyt mitä minä muistan tästä isännän talosta.
Kirjottelen joskus lisää.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen paranormaaliblogi(ät)wippies.com. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

3 02 2008
Iron 'Tallica

Tää Jaskan kirjoittama juttu oli kiinnostava, etenkin toi seinälippu juttu.

11 04 2008
miluski

tossa jaskan kirjottamassa se rypistely oli varmaankin joku hiiri tai joku
%d bloggers like this: