Poltergeist tekee taas kepposia

25 07 2007
Mainokset

Toiminnot

Tietoja

25 responses

25 07 2007
Kalolo

Wou…

26 07 2007
Kanankoipi

mielestäni aito..

28 07 2007
jahas

Mielestäni kaikkea muuta kuin aito 😀

28 07 2007
Smiii

Feikki. 🙂

28 07 2007
Just

juu hyvinhän sitä valoa rämpytettiin = D

28 07 2007
minttu

Jaa-a. Oli aivan jees kattoo illalla ja sitte kun oli kamun luona yötä nii se oli koko ajan kertoos kaikkia tollasia juttui… kiva…

29 07 2007
BlackDeath

mitä tuo kuvaaja oikeen sanoo tuossa lopussa vai huokaileeko se vain 😀
Meilläkin joskus joku leikkii valoilla..sit tääl vaeltelee jokin huokaileva tyyppi..vissiin pitkästyttää sitä 😀 kerran se aivastelikin..

1 08 2007
Pettynyt

Näitä this video is no longer availabel on ihan riittävästi, eli jos panet jakoon huolehdi poistokin sitten kun ne tuolta youtuvesta katoaa. Tai kopsi itelle ja julkase omanas uusiksi ja linkitä siihen.

Niin jotain ko videoiden luotettavuudesta kertoo se, että ne poistetaan noin pian.

1 08 2007
Wespa

Youtube poistaa videoita, koska tietyt tahot käskevät sen henkilökuntaa poistamaan tiettyjä videoita, koska näitä asioita halutaan peitellä.

1 08 2007
Wespa

Video on nyt taas korjattu.

5 08 2007
tattoojim

Herranjestas teitä lapsia, ei kummituksia ja muita pöpöjä ole kun mielikuvituksessa. Tämä tarkottaa sitä että aitoja kuvia tahi videoita ei ole vaan
kaikki on tehtyjä ja suurin osa vielä huonosti. Tietyt tahot tahtoo poistaa videoita, höpö höpö. Ja mikään mitä ei ymmärretä ei ole yliluonollista, se on ymmärtämättömyyttä. Ja jos tätä et ymmärrä olet vain tyhmä.

11 08 2007
Mayi

Se on nii kaameeta ku tavarat alkaa liikkuu ”ittestään” x) Tulee iha paha olo joskus ku ei tiä, jos sil ei ookkaa mikkää kiva mielessä

11 08 2007
onniman

Epäilyttävästi just tossa sängyllä teippirulla..

27 08 2007
:)))

Monet tässäkin sanoo, että ’feikki’, muttei perustele lainkaan. Musta on suht. vakuuttava, vaikka outoa, että joku kuvaisi Simpsonit leffan traileria Simpsonit-leffan kotisivuilta x)
Mut aina näissä huonolaatuisissa otoksissa voi olla pieniä siimoja, ja muita, eikä niitä kukaan edes näkisi, koska kuvanlaatu on suht kehno. Ja esimerkiksi youtubeen ei kovin hyvälaatuisia videoita edes saa 🙂

21 09 2007
Dissu

Hyvin outoa! Mielestäni aito, koska tuon roskiksen kansikin liikkuu. Taisi poika/tyttö säikähtää pahemman kerran. Ehkäpä henki ei tykännyt, että The Simpsonit Movieta kuvattiin laittomasti. Halusi antaa opetuksen 🙂

13 10 2007
Minö

Itse en kauheesti uskois tohon… Mut tietenkin voi olla mahdollista, ei tol mitää tekniikkaa näytä missään olevan et noi kaikki liikkuu teknologian avulla, JA jos satuitte huomaamaan, niin hänella on se spiritismi juttu, no mikä se nyt onkaa se mis on kirjaimet ja numerot mil voi puhuu haamun kanssa. Ja jos sen ”pelin/keskustelun lopettaa väärin, niin henki voi jäädä kummittelemaan sua. Joten kun hän on ehk varmaa sit leikkiny tota pelii väärin ja saanut pahan hengen kämppäänsä… Jos kerrotte miten noi kaikki liikku ihan tasantarkkaan niin voin luulla tota feikiksi.

13 10 2007
Minö

Joo,,,,,, Eli nyt peruun ton mun edellisen kommentin. Unohtakaa koko juttu 😀 Kaikkiin ”liikkuviin esineihin” on kiinnitetty jokin todella ohut lanka. Jos todella tarkkaan kattoo ku se ketju liikkuu, nii huomee selvästi et siin on naru tai jokin kiinni kun se liikkuu sillee jännästi.:)

13 10 2007
Gannondorf

olisikohan tämä ”todella ohut lanka” vaikkapa siimaa ?

14 10 2007
Minö

Voisi olla.Mutta feikki koko video

15 10 2007
Jenny&Jenna

Jenna:Ensinäkin tattoojim,kummituksia ja henkiä on olemassa.Mun isäpuolen mummon luona kuuluu askelia,jopa aamulla.Ovet aukeavat säpistä itsestään.Ja isäpuoleni mummo on asunut siellä ja kaikki sukuun kuuluvat tietävät,koska ovat kuulleet tätä.Mene toki itse sinne taloon,jos haluat.:)
Jenny:Eihän tuo video hirveän uskottava ollut, eikä kyllä oikeastaan mikään muukaan video täällä, se minun täytyy itsekin myöntää. Mutta eihän niihin uskokkaan ennen kuin itse kokee sen. Mutta jotkut videot/kuvat ovat kyllä aivan liioiteltuja. Esim. ne videot, joissa on varoituksia, ettei saa katsoa videota liian läheltä tai kuvan kummitusta silmiin liian pitkään, ovat täyttä p*skaa. Ja tattoojim, kummituksia todella on olemassa. Et ehkä usko sitä, mutta kun itse joskus koet sen niin johan alkaa uskoa löytyä. ^^

24 10 2007
minä_

AIKA pelottava,ei kuitenkaan ihan järkyttävän pelottavaa.Ei toi kyl mikää feikkikää oo..

3 11 2007
TK

Yeesh… Huomasiko kukaan että hänen kaappinsa ovi oikealla oli auki… Ei kuvannut sieltä yhtään joten ilmiselvästi joku vetelemässä siimoista.
Ei sen roskiksen kanssa tarvii ku siimaa vähä enemmä. Laittaa sen sieltä nyrkkeily säkin koukun kautta ja sitte roskiksen kantee. Jos vähäki perehtyy videoitten muokkauksee nii pikkuasioitte poistamine käy helposti.

12 05 2008
joppe

tää kaverihan harrastaa paranormaaleja ilmiöitä ja tietää jipot..huomaa ouija lauta nojaamassa..kuka hölmö nyt muutenkaan kuvaisi jotain simpsonien traileria videokamerallaan..

22 10 2008
Iitu

mielestäni tuo on voitu tehdä tollee aika epäuskottavaa

25 10 2008
Miro

Aika pelottava.. tärisee kuvaajallakin kädet ku juoksee pois 😀 samoin kävis mulle…
%d bloggers like this: