Paranormaalit Kokemukset Heinäkuu 2007 (Osa 2)

17 07 2007

Kokemukset Heinäakuu 2007Kokemuksia on taas tullut roppakaupalla. 🙂

Valentino kirjoitti:

Toissailtana olin 10-vuotiaan serkkuni kanssa parvekkeella. Serkkuni oli parvekkeella ja itse olin menossa sisälle. Juuri kun astui sisälle, niin kuulin kahden pienen lapsen naurua. Kello oli 23, joten kukaan lapsi ei voinut olla pihalla ja se oli selvästi 2-4 vuotiaiden naurua. Toinen oli selvästi tytön naurua ja toinen pojan naurua. Kun muutimme noin 7 vuotta sitten uuteen kotiin, niin meidän talon vieressä oli semmoinen karmea pieni mökki, jonka seinät olivat aika lahot ja sisällä karmea haju ja verta. Purimme sen mökin. Itse arvelisin, että mökki ja lasten nauru liittyvät jotenkin yhteen. Ehkä ne nauravat lapset ollaan tapettu mökissä ja nyt ne lapset ovat murhapaikalla kummittelemassa. Serkulta en kysynyt mitään, koska hän olisi saattanut alkaa pelkäämään tai jotain, mutta sen nauru-jutun jälkeen hän oli hetken melko kummallinen, joten uskoisin, että hän kuuli jotakin.

Sagittarius kirjoitti:

1 Tämä tapahtui minulle ja minun kaverille, jota kutsun tässä nimellä J.

J oli yksin kotona nukkumassa, kunnes heräsi, kun hänen isänsä lähti autolla kauppaan. J ei saanut enää unta ja päätti odottaa, kunnes hänen isänsä palaa. Vähän ajan päästä hän sitten kuuli auton tulevan takaisin. Kukaan ei kuitenkaan tullut sisään ja noin 10 min päästä hän kuuli auton tulevan taas pihaan. Tällä kertaa hänen isänsä tuli oikeasti kotiin.

Toisella kertaa olimme J:n ja hänen kissansa kanssa verannalla odottamassa J:n äitiä. Vähän ajan päästä kuulimme kun J:n äiti tuli pyörällä pihaan. J:n aika laiska kissa nousi äkkiä ylös innoissaan (että J:n äiti päästää sen tarhaan). Katsoimme ikkunasta, mutta pihalla ei ollut pyörää tai J:n äitiä. Noin viiden minuutin päästä sama ääni kuului uudestaan, mutta selvempänä. (Laskimme aikaa, tuon ekan tapahtuman takia. En ollut koskaan kuullut tuota ääntä, joten tuskin olin voinut kuvitella sitä eikä kissa enää reagoinut ääneen). Taas viiden minuutin päästä ääni kuului uudestaan ja todella selvänä. Olin jo ihan paniikissa, mutta sillä kertaa J :n äiti tuli oikeasti.Tuon tapauksen jälkeen ei ole tapahtunut mitään vastaavaa, vaikka ollaan J :n kanssa aina yritetty kuulostella, jos hänen vanhempansa jonnekin menevät.

2 Tapahtui minulle kotona.

Olin kipeä ja jäänyt kotiin ja heräsin kun sisko tuli kotiin. Olin puoli nukuksissa ja koitin huutaa mun siskolle, että tulee tänne, mutta en saanu silti ääntä kuulumaan. No, se tuli kuitenkin, avasi oven ja tuli mun viereen. Ihmettelin miksi sillä on lila yöpaita, näin mun siskosta vain sen. No, se istu ihan mun pään vieressä ja alko silittää mun hiuksia. Mulle tuli siitä tosi paha olo ja jotekin tajusin ettei se ollu mun sisko. Olin ihan paniikissa, enkä voinu liikkua. En muista mitä sitten tapahtui, mutta tuli tosi kylmä ja se tyyppi katosi jonnekin. Olin vielä vähän aikaa puoli nukuksissa ja sitten pääsin ylös ja laitoin valot päälle (mun sängyn vieres on lamppu, en siis juossu mihinkään laittaa valoja) ja tuli tosi lämmin olo. Siinä tyynyssä ja patjan reunassa oli vielä painauma, missä oli istunut joku.

Toi sama tyyppi on istunu pari päivää ton jälkeen mun vieres seinän puolelta, jossain jalkojen kohalla, ja taas se hävis jotenkin mystisesti, mut sillon en nähny siit mitään, tuntu vaan ku se tuli siihen.

_doomed_ kijoitti:

Tämä tapahtui n. 1-2 vuotta sitten, kun olin tädilläni. Illalla ulkoilutimme koiria ja tulomatkalla näin ison hiekasta muodostuneen jalanjäljen tiellä, aivan kuin isojalalla. Kun lähdin nukkumaan, ajattelin jalanjälkeä pitkään. Lopulta nukahdin ja heräsin seuraavaksi todella aikaisin. Muistin jäljen ja katselin ikkunasta ulos. Mitään ei näkynyt. Yhtäkkiä kuulin jonkun äänen ja katsoin ikkunasta ulos. Näin vain tumman varjon metsän reunalla, joka katosi. Sydämeni hakkasi kovaa ja yritin nukahtaa. Lopulta sitten nukahdin ja heräsin myöhemmin. Tämä tapaus painoi mieltäni koko päivän.

Nimetön kirjoitti:

Kerran kaverilla ollessani hän kertoi, että oli saanut jonkinmoisen webbikameran. Jostain syystä testasimme sitä sillä lailla, että otimme johdosta kiinni ja heilutimme sitä ympäriinsä ulkona. Pyörityksen loputtua päätimme katsoa videota, jonka kamera oli ottanut pyöriessään. Kun katsoimme videota, huomasimme taivaalla jonkin pyöreän esineen, jota emme olleet huomanneet kun olimme kameran kanssa pelleilleet. Katsoimme videon useaan otteeseen ja olimme varmoja, että taivaalla oli jokin pyöreä esine.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen paranormaaliblogi(ät)wippies.com. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

2 responses

26 07 2007
Sara

Juu. Näin kävi.

8 06 2008
Janiski

Sagittarius kirjoitti: Tapahtui minulle kotona:
Tuo kertomus kuulostaa minusta hyvinkin Unihalvaukselta.
%d bloggers like this: