Parhaita paloja Meksikon UFOista

15 07 2007

Tässä neliminuuttisessa koosteessa näytetään parhaita paloja Meksikossa kuvatuista UFOista.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

4 responses

16 07 2007
Kerttu Uimonen

Kyllästyttää… tuossakin koosteessa oli monta ilmapalloa ja monta feikkiä, ehkä pari oli selittämättömiä. Olisi hauskempaa jos laittaisitte vain ufomatskua, jota ei ole pystytty selittämään ns. normaali-ilmiöillä.

16 07 2007
Kerttu Uimonen

Ja mix ei mun kommentti tullut tähän? Olen niin omahyväinen, että haluan ihaillen lukea monta kertaa lähettämäni kommentin.

29 08 2007
hard boiled

hahhah.. nää on niin surkuhupasia.. ensinnäki, heti alussa pitää pilata koko setti tommosilla ”taustamusiikeilla”.. ..miks nää kaikki taustat on aina niinku suoraan jostain saksalaisesta pumppu-leffasta ?!
..ja toisekseen, kellekkään, jolla heiluu kädet noin hervottomasti, ei sais ees antaa videokameraa.. paitsi jos sillä heiluttelulla halutaan peitellä sitä ”hämäystä”, niinku itte veikkaan..
..kaikenkaikkiaan tääKIN oli ihan perseestä..

..tuntuu, et noihin poltergeist/ haamujuttuihin sentään panostetaan jos/ kun ne on ite tehtyjä, mut nää ufojutut ampuu niiiiin yli..

ei näitä jaksa..

29 08 2007
Wespa

Valitettavasti videokameraa itsekkin käsitelleenä voin sanoa, että aina se vähän tärisee, varsinkin jos se ei sisällä ns. tärinänvakauttajaa. Mitä lähemmäs zoomataan, niin sitä enemmän tärinä kuvassa näkyy. Mitä näihin musikkeihin tulee, niin niitä en kommentoi. Jokaisellahan on myös oma musiikkimakunsa.

PS. Video, jota ei ole kuvattu jalustalta, vaan käsivaralta tärinän kera on vaikeampi feikata tietokoneella.
%d bloggers like this: