Paranormaalit Kokemukset Heinäkuu 2007

7 07 2007

Kokemukset Heinäakuu 2007Tässä taas lisää kokemuksia. 🙂

Kimmo kirjoitti:

Hei. Tästä on jo aikaa mutta sen jälkeenkin on tapahtunut paljon.
Ensinmäinen joka on eniten muistissa. Herään aamulla klo 13 ja käyn vessassa, tarkistan että ei ole unta (syy, harrastan lucid unia) istuin sohvalle ja pistin koneelta simpsonit päälle. Sitten venyttelin levittämällä kädet sivuille ja kun aukasen silmät simpsonit on jo loppu. Eli n 30min katosi elämästäni tuossa silmän räpäyksessä.

Toinen tapahtuma on herään aamulla todella kovaan kipuun ja kipu on oikeassa lapaluussa. Ihmettelin mistä moinen ja menin peilin eteen katsomaan onko mustelmaa, mutta ei ollut. Joku eriskummallinen kuvio on ilmestynyt. Tästä on jo n. 4kk ja kuvio näkyy vieläkin. Tuon jälkeen on ilmestynyt ruumiiseen uusia arpia, erityisesti käsivarsiin. Aina kun uusi arpi ilmestyy herään uskomattoman kovaan kipuun. Kipu säteilee päästä vöytäröön.

Tuntematon kirjoitti:

Olin n. 10 vuotias, kun kaverini kanssa mentiin uimahalliin. Kun sukelsin ja nousin ylös, näin altaan nurkassa alastoman näköisen kalpeahkon pojan, joka seisoi tikkusuorana paikoillaan. Ehdin nähdä hänet, kun katosi. Kaverini näki saman, joten se ei ollut harhaa. Poika oli haamu.

Samassa uimahallissa, mutta lähtiessämme näimme kaksi mummoa istuvan kauempana penkillä. Toinen käänsi päänsä meitä kohti ja tuijotti herpaantumatta koko ajan. Molemmilla oli silmälasit, mutta tuijottajalla oli äkkiä tummat rinkulat silmissä. Silmien kohdalla täysin mustat aukot. Tätä kesti melko pitkään silmät pysyivät sellaisina. Lopulta lähdin katsomaan lähemmäs. Mummo käänsi pään takaisin ja jutteli täysin normaalisti toiselle. Sekä silmäjutun että kummitusjutun näin, kaverini todistajana.

The 69 eyes.. fani kirjoitti:

Oon nähny jonkun musta-valkoisen taivaalla kaverin kanssa. Me ei oltu varmoja mikä se oli aluksi, mutta se tuli lähemmäks niin se oli nainen, jolla oli räsyt vaatteet ja se oli verinen. Sitten se vilkutti meille pelottavasti.

PS. Toi on totta. Jos ette usko, niin ette usko, mutta se on totta.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen paranormaaliblogi(ät)wippies.com. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

3 responses

1 02 2008
k.s

kimmo taisit nukahtaa ;D

1 02 2008
k.s

tuntematon mummon silmät voivat olla hyvinkin tummat ja se poika noh en teidä mutta se meni jonnekki

1 02 2008
k.s

eyes ehkä se oli enkeli joka oli kuollut tuttusi joka halusi sanoa että elää taivaassa
%d bloggers like this: