Paranormaalit Kokemukset (Kesäkuu 2007)

10 06 2007

Kokemukset Kesäkuu 2007Sain sähköpostiini taas kiinnostavia kokemuksia, jotka haluan jakaa kanssanne.

Tuntematon kirjoitti:

Olen lapsesta lähtien ollut herkkä eri paikkojen aiheuttamille tunnetiloille, mutta hieman kasvettuani ajattelin, että eri taloissa ja tiloissa saamani tuntemukset ovat olleet sidonnaisia stereotypioihin (että hämärässä kellarissa pelottaa jne.), sillä en muistanut jälkeenpäin mitä olen tuntenut missäkin. En puhunut asiasta kenellekään aluksi.

Käännekohta tähän tuli muutama vuosi sitten, kun vierailin eräällä maatilalla. Tilan omistaja tunsi sukulaiseni, ja olimme menossa tilalle yön yli vierailulle. Mäellä oli puinen päärakennus, joka päällepäin näytti normaalilta, mukavalta omakotitalolta. Astelimme portaat ylös ja jätimme vaatteet verannalle. Sukulaiseni avasi sisäeteisen oven, ja silloin minusta tuntui aivan kuin jotain olisi hyökynyt aaltona ylitseni. Muistan, etten halunnut astua eteiseen, sillä se aiheutti minulle miltei läpipääsemättömän kauhuntunteen, joka ei mielestäni ollut omani, mutta saatoin silti tuntea huoneessa pelon. Päästyämme seuraavasta ovesta asuinhuoneiden puolelle kaikki tuntemukset hävisivät.

Olin niin järkyttynyt sisäeteisessä tuntemastani, etten kyennyt keskittymään kunnolla vierailuumme. Kun sitten lähdimme tilalta, uskalsin autossa mainita asiasta. Pelkäsin, että sukulaiseni kumoaa kaiken heti, mutta hän vain katsoi minua hämmästyneenä ja tiukkasi lisätietoja siitä mitä olin tuntenut. Sitten hän kertoi, että talossa oli ennen omistajan vaihtumista tapahtunut hirmutöitä, joita ei saanut kertoa omistajan pyynnöstä. Sisäeteinen oli varmasti ollut monen tapahtuman keskipisteenä. Olisi aivan oletettavaa, että tunnelataukset olivat jääneet sisäeteiseen, sillä siellä ei asuta niin ahkerasti, kuten talon tuvassa ja yläkerrassa. Edelleenkin talossa vieraillessani tarkkailen sisäeteistä, mutta huoneessa tehdyn remontin jälkeen en ole havainnut enää mitään.

Tube kirjoitti:

1. Istuin tietokoneella, kun yhtäkkiä tuntuu, että ”kaadun” eteenpäin. Muistaakseni näytti että näin näppäimistön yllättävän korkealta eli että olisin noussut hieman tuolistani.

Syy(?): Tämä taisi sattua kaksi kertaa ja luulen että tämä on jonkunlainen Ö-luokan hallusinaatio, istuttuani koneella liian kauan.

2. Tämä tapahtui kun olin noin 4-5.v.
Makasin sängyssäni, en saanut unta ja katsoin ulos ikkunastani. Muistaakseni minua ahdisti tuossa vaiheessa jokin.
Menin peiton alle piiloon. Halusin vielä varmistaa ettei kukaan tai mikään ole huoneessa ja katsoin ulos ikkunastani. Siinä sitten näen kammottavan naaman. En muista kunnolla miltä se näytti, mutta semmonen harmahtava 60.v ukon näköinen. Jostain syystä minulle on jäänyt päähän, että hän näytti keskisormea. Juoksin Äitini ja Isäni sänkyyn.

Syy(?): Tämäkin taitaa olla hallusinaatio. Pelätessään voi alkaa kuvitella asioita jotka sitten muka näet oikeasti. Äiti sanoi että voi olla että näin unta tietämättäni että nukuin (eli että uni olisi tuntunut todelliselta). Sen tiedän ettei tänne ainakaan tuon kaltaisia ukkoja pääse, sillä asun landella umpimetsässä.

3. Menin huoneeseeni pelaamaan PS2 :sta. Olin tuolloin nähnyt kauhuelokuvan ja oli pakko välillä katsoa ikkunaan (Hurr!). No siinä sitten pelailin jotain ja yhtäkkiä sydän hyppää minulla kurkkuun! Näin VALKOISEN KÄDEN vilahtavan ikkunassa. (God Dammit I Hate Windows, but not the computer one).

Syy(?): Hallusinaatiota. Tuo on melko varmaa tietoa. Tämän jälkeen pelkäsin että näen jotain hirvittävää vaikka tiesin tämän olevan hallusinaatiota.

Anii kirjoitti:

1. Koulupäivä päättyi ja kävelin kaverini kanssa kotiin päin. Kävelimme sellaista vanhaa jotain kahden metrin levyistä tienkaistaletta pitkin, joka oli vanhan tammimetsän ympäröimä. Emme puhuneet mitään, vaan katselimme metsään päin. Kummatkin kiinnittivät huomion muista puista erottuvaan isoon tammeen. Katsoimme sitä vähän aikaan juttellen jotain. ”Pitäisi ilmoittaa tuo puu johonkin Usko tai älä sarjaan, kun on niin paksu”, sitten huomasimme kummatkin, että sen takaa hivuttautui musta huppupäinen hahmo. Sitten juoksimmekin loppumatkan kotiin..

2. Istuin olohuoneen sohvalla yksin, ja silittelin kissojani. Olin yksin kotona. TV :n vieressä oli kylppärin ovi. Katsoin TV :tä samalla. Sitten katsoin oven kahvaa, joka liikkui! Miten se voi liikkua, kun ketään ei ole kotona, paitsi minä, ja kissani jotka istuvat vieressäni.. Mutta sitten ajattelin että kuvittelen, ja siirsin katseeni taas telkkariin. Vähän ajan päästä katsoin uudestaan oven kahvaan, joka liikkui.

_________________________________________________________________________

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen paranormaaliblogi(ät)wippies.com. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Lomake:

Mainokset

Toiminnot

Tietoja
%d bloggers like this: