Paranormaalit Kokemukset (Toukokuu 2007)

2 06 2007

Kokemukset Tammikuu 2007Tuntematon kirjoitti:

Olimme kaveriporukalla käymässä eräällä rauniolla, jossa joskus aikanaan perheen isä oli seonnut ja murhannut tyttärensä ja vaimonsa sekä lopulta itsensä.
Kuljeskelimme ympäri sitä paikkaa. Kaverini pysähtyi yllättäen ja kertoi että häntä alkoi todella ahdistamaan, sanoin että voimme mennä takaisin autolle, mutta hän halusi jatkaa.
Pysähdyimme sitten jonnekin pitkäkasvuisen heinikon reunalle ja katselimme ympärillemme. Näimme, kuinka heinät lakosivat ympärillämme kuin tuulessa, mutta ilma tuntui seisovan. Kuulimme jonkun juoksevan pienen matkan päässä meistä, mutta emme nähneet mitään. Seisoimme siinä jonkun aikaa ja katselimme ja kuuntelimme vain ympäristöä.
Itse lähdin jo takaisin autolle päin, mutta pysähdyin pienelle aukealle. Siinä seisoessani tunsin jonkun koskevan jalkaani, mutta kun katsoin mikä se oli en nähnyt siinä mitään.

Jokin tuossa paikassa jäi kutsumaan minua. Siitä asti, kun lähdimme, jokin on halunnut minun palavaan sinne. Oli mikä oli, minä palaan vielä.

– Tuntematon

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen paranormaaliblogi(ät)wippies.com. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä tuntemattomana. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

One response

2 06 2007
J.P. Lassila

Myös esimerkiksi tätä kautta voi ilmoittaa omakohtaisista kokemuksistaan:
http://www.psilab.info/kokemukset.html
Alan tutkimuksen luonteeseen kuuluu nojautuminen osaltaan ihmisten kokemuksista saataviin tietoihin, joten tutkijat ovat kiitollisia jokaisesta ilmoitetusta paranormaalista kokemuksesta. Monet tutkijat omaavat myös valmiudet tarjota kokijoiden käyttöön tarvittaessa oman asiantuntemuksensa ja henkisen tukensa mahdollisesti kokemuksiin liittyvien negatiivistenkin puolien käsittelemiseksi.
%d bloggers like this: