Paranormaaleja kokemuksia

15 05 2007

KokemuksetAjattelin nyt sitten tähän blogiinikin kirjoittaa omista yliluonnollisista ja vähemmän yliluonnollisista kokemuksistani.

Kokemus 1:
Heräsin aamulla kovaan humisevaan ääneen. Avasin verhot ja katsoin ikkunasta ja näin taivaalla lentävän esineen, joka meni todella kovaa vauhtia ja oli näkyvissä vain muutamia sekunteja. Esine/UFO oli musta ja vesipisaran muotoinen (terävä edestä, paksumpi takaa). Tapahtuma sattui 2001 syyskuussa.

Kokemus 2:
Oli yö ja istuin kotona katsomassa televisiota, kunnes katsoin ulos ikkunastani, josta näkyy takapihamme. Näin ikkunassa tai oikeastaan sen edessä (ulkopuolella) vaaleat kasvot. Muutin katselukulmaani, menin ikkunan eteen ja tarkistin, että heijastuvatko kasvot jostain, mutta eivät heijastuneet, vaan ne olivat selvästi ulkona. Katsoin kasvoja ihmeissäni ja n. 15 sekuntin kuluttua ne katosivat. Kasvot näin joskus 2002-2005 välisenä aikana (en muista tarkkaa ajankohtaa).

Kokemus 3:
Tämä ei ole yksi kokemus, vaan oikeastaan muutama samantyyppinen kokemus. Nukuin ihan normaalisti kotonani. Heräsin ja näin, kun nojatuolistani (joka on sängyn vieressä) nousi outoa savun tapaista ainetta ja minulle tuli hyvin pelottava olo, kunnes heräsin oikeasti ja samalla näin nojatuolin täsmälleen samassa kohtaa. Toisella kertaa näin, että kirjahyllyn reunasta muodostui kasvot, kunnes heräsin ja näin kirjahyllyn herätessäni samassa kohtaa ihan kuin olisin ollut hereillä. Kolmannella kertaa näin, että vieressäni olevat verhot heiluivat ja samalla minulle tuli outo väsynyt olo, en pystynyt liikkumaan ja väsytti kamalasti, jotenka nyrkkeilin ilmaa, jotta saisin voimia. Samantien sitten heräsin ja taas näin huoneeni samasta kohtaa ja tällä kertaa olin siis verhoihin päin. Luulen, että olen ollut unessa, mutta silmäni ovat olleet ainakin osittain auki ja tämän takia ympäristö ja uneni ovat sekoittuneet keskenään. Luultavasti ovat olleet jonkin asteisia valveunia.

– Wespa

Onko sinulle tai kaverillesi tapahtunut jotain outoa? Kerro kokemuksistasi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla osoitteeseen paranormaaliblogi(ät)wippies.com. Tarkoituksena olisi aina aika ajoin julkaista blogissa kokemuksianne. Kerro samalla viestissäsi haluatko, että mainitaanko sivuillamme viestin yhteydessä nimesi, nimimerkkisi vai haluatko esiintyä ilman nimeä. Viesti näkyy vasta, kun se on julkaistu sivuston ylläpitäjän taholta.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

3 responses

19 07 2008
riku

menin ulos kello 00.00 kun koirat haukku ja jotain ilmassa olevaa valoa
olin yksin kotona katsoin tietokonetta ja siihin tuli pää ja sanoi: varo kuolevainnen. sammutin koneen ja tärisin kunnes juna tuli ja piipitti säikähdin ja menin katsomaan se oli ajanut ihmisen päältä juna pysähtyi ja kysyi mitä
tapahtui sanoin: ajoitt ihmisen päältä kunnes menin kotiinkissa oli oven edessä ja otin sen syliin ja menini nukkumaan

19 07 2008
riku

meni naapurin luokse ja juoksin kovaa vaihtia sanonoin naapurille kotini palaa
apua! naapuri kutsui palokunnan ja menin sitten kotiin kun palo oli ohi
ja menin juomaan kunnes kuulin rejähteleviä ääniä oli kauhuissani luulin että se oli juna ulkona tuuli hirveästi telkkari sammui koirat haukkuivat kunne rupesivat ulisemaan ja meni koppiin siellä oli joku hahmo joka tuli lähmmeäs minua juoksin karkuun kunnes se katosi kesken kaiken

1 09 2008
RP

Itte oon kans ollu ehkäpä samanlaisessa tilassa. Siis tosi monesti oon ollu hereillä ja nukkunut yhtäaikaa 😀 se on todella erikoinen välitila. Silloin näen unta samalla kun tiedostan maailman ympärilläni. Tässä tilassa tulee helposti nähtyä ympärilleni ja lausun ääneen mitä unes sanon. Udein herään siihen kun sanon ekan lauseen ääneen ja huomaan että olin taas välitilassa. Kerran olin väsynyt ja kaverini soitti minulle, vastasin puheluun ja vaivuin samalla uneenpäin. Yhtäkkiä näin olevani baarissa yksinäni. sanoin puhelimeen kaverille ”mähän oon ihan yksin tääl baaris” :DD Kaveri kysy et mitä helvettiä mä soperran nii sitte hoksain ittekki että olin nähny samalla unta kun puhuin puhelimes.
%d bloggers like this: