Lompakko, kännykkä ja kotiavaimet vain pyytämällä.

10 05 2007

On se ihmisen mieli vain niin ihmeellinen.

Miten tämä sitten toimii? Alla selitys.

Mainokset

Toiminnot

Tietoja

10 responses

10 05 2007
karppi

Wicked! Tämä menee youtube-tilini favoritteihin 🙂

En silti oikein ”osta” tuota alempaa selitystä kokonaisuudessaan. Voiko ihmistä tosiaan harhauttaa noin helposti??

10 05 2007
Wespa

Tietynlaisilla psygologisilla kikoilla ja suggestiolla tuo onnistuu. Derrenillä on paljon juuri tämäntapaisia mielenhallinta temppuja…

5 06 2007
Krelian

Aika mielenkiintoinen 🙂

29 06 2007
Agas

*censored* Noissa Derren Brownin tempauksissa ei ole mitään paranormaalia. Herra vaan kietoo normaalia taikuruutta mielenhallinnan harsoon. Derren Brownin harjoittamaa taikuutta kutsutaan Mentalismiksi. Noita simppelimpiä kikkoja mitä hän käyttää on aika suhteellisen helppo opetella. Tästä linkissä aiheesta lisää. Eli mitä tästä lopuksi voisi sanoa muuta kuin, että Derren Brown yhdistelee montaa eri alalajia taikuruudessa ja lyö ne yhteen muottiin. Yleisö tietenkin uskoo että kyseisellä herralla on kykyjä mielenhallintaan.
Tässä klassinen esimerkki mentalismista: Ajatelkaa numeroa 1 ja 10 väliltä Suurinosa ihmisistä valitsee numeron 7

Ei täällä väitetäkkään, että kyseessä olisi yliluonnollinen kyky vaan ”yliluonnolliselta vaikuttava temppu”. PS. Päätit sitten kopioida viestisi suoraan peliplaneetan foorumeilta, congratulations.

29 06 2007
Wespa

Mielenhallinta ei ole välttämättä mikään yliluonnollinen kyky, mutta silti se on mahdollista mm. suggestion avulla, joilla saadaan ihminen toimimaan halutulla tavalla.

23 07 2007
themagician2007

Mielenkiintoinen heppu tämä Derren Brown, katsonut nyt Trick or Treat:n sekä Trick of The Mind Season 3:n. Mukavaa myös, että hän paljastaa miten hän osan ”tempuista” tekee.

23 07 2007
themagician2007

Pitänee vielä lisätä, että hassua nähdä, kun herra näyttää myös epäonnistumisiaan ja myöntää epäonnistuvansa silloin tällöin.

14 10 2007
Karita

Ihan hyvin toi on voinu sopii ton hepun kaa aikasemmin et jjoo mä otan sun kellon koht ja sillee 😀

4 03 2008
JFK

Tommoisissa video tempuissa täytyy myös muistaa se, että totakin hommaa on toi Derreni voinut kokeilla vaik kuinka monta kertaa. Ja tarpeeksi monta kertaa kun kokeilee niin varsin löytyy joku joka menee lankaan. Ja Derreni on varsin suhteelisen hyvä tunnistamaan helpot tapaukset vuosien kokemuksella mitä silläkin varsin on.

25 03 2008
SiiSeLiX

Tai sit toi pelle on vaa sopinu etukäteen jonkun kanssa et se antaa ne sille.
Elikkä iha hyvin voi olla kusetusta :/
%d bloggers like this: