Outo olento

2 05 2007

Outo olento

Tarinan mukaan valokuvaaja oli mennyt yöllä pimeään luolaan, josta oli kuulunut kummallisia ääniä. Aamulla kuvan ottanut henkilö löydettiin kuolleena ja kamerassa oli vain tämä yksi kuva.

Mainos: Katso Paranormaali Blogin Uudet Fanituotteet

Mainokset

Toiminnot

Information

82 responses

26 05 2007
Tenceri

Siis tuohan näyttää maalaukselta eikä miltään valokuvalta.

26 05 2007
Wespa

Niinkuin varmaan huomaat, että kuvan laatu ei ole mikään paras, sillä se on otettu itse valokuvasta.

29 05 2007
wille

Ilmiselvä maalaus.

5 06 2007
huhusekoantosta

Kuka prkle lähtisi keskellä yötä jonnekin luolaan josta kuuluu ääniä?!?! Ja kuka edes asuu luolan lähellä.. en minä ainakaan.. mutta kuva näyttää enemmän maalaukselta

5 06 2007
Laura

Mutta toisaalta, kuka maalaa tollasia? 😀

7 06 2007
Lauri

On niitä erikoisempiakin maalauksia nähty. :O

7 06 2007
Jessica

Tuohan on vaan maalaus.
Niinkun joku sanoi, niin kuka idiootti lähtee jonnekkin luolaan keskellä
yötä joidenkin äänien takia. Vain kauhuelokuvissa ihmiset on niin uhkarohkeita/ääliöitä että lähtee tollasten erikoisten äänien perään. 😀

7 06 2007
Hiimari

No ei tuo välttämättä ole maalaus kahdestakin syystä. Ensinnäkin tuo voi olla tosi vanha kuva ja silloin kamerat juuri ottivatkin tuollaisia kuvia ja toiseksi sitten tuo kuva on vielä uudestaan valokuvattu ja sitten siitä tuli tuollainen. Huomatkaa pieni väli oikeassa laidassa eli tuo on voitu ensin kehittää ja sitten valokuvata uudestaan. Se selittää kanssa taitepainauman kuvan keskellä, joka menee laidasta laitaan.

Ja tuskin kukaan nyt lähtee yöllä tepastelemaan jonnekin luolaan, jos sieltä kuuluu ääniä yöllä, mutta mistä sitä tietää, että millaisia ääniä sieltä nyt kuului ja kuinka hölmö tuo kuvaaja oli. Sitten kanssa vielä yksi juttu. Miten tuosta tiedetään, että se kuvaaja kuuli ääniä luolasta yöllä? Asuiko se jonkun toisen ihmisen kanssa siinä talossa lähellä luolaa vai mitenkä ja sitten aamulla se toinen henkilö oli mennyt etsimään sitä, että missä se oikein on kerta sitä ei näkyny aamulla vieressä.

Tuskinpa on aito.

9 06 2007
kiiik

khyllä yhyyyy muaki itkettäiss

9 06 2007
S

niimps miten on muka voitu tietää et se kuuli jotain outoja ääniä jos se oli koullut kun se löydettiin…hmm…hmm…
ei toi kyllä maalaukselta näytä eikä kyllä ihmiseltäkään…
en tii uskoakko vai ei… en usko joo…

9 06 2007
K

Hah hah haa. LOL

Todellakin, kuka sitten oli kertomassa tarinaa niistä kummallisista äänistä?

Sitäpaitsi miten tuollainen rimppakinttu-klonkku olisi onnistunut tappamaan yhtään ketään varsinkin jos oletetaan että tuo kalju spitaaliapina olisi hyökännyt, kuvaaja olisi luultavasti joutunut paniikkiin, heivannut kameran huishelvettiin ja tapellut vastaan, adrealiinin ja paniikin voimalla sellaiseen tapaan että tuollaisella ei olisi mitään mahdollisuuksiatodennäköisesti aikuista ihmistä vastaan.

10 06 2007
DarkArk

Nii tai ehkä tolla ”klonkulla” on ase takataskussa??
Feikki mikä feikki sanon minä.

11 06 2007
klonkklonk

Niin tai jos ”rimppakinttu klonkku” onkin ihmisen ruumis. Haha.

12 06 2007
Milla

näyttää iha gremlins elokuvan riiviöltä.

13 06 2007
klonkklonk

Haha, tai jos lähistöllä on ollut Taru sormusten herrasta- tai gremlins-näyttely. Selittäisi maalauksen :DD

14 06 2007
Homo-Petteri

EN usko tohon mut jos uskoisin sanoisin et se kuvaaja on sanonu jollekkin sen kamulle/vaimolle et käy tsekkaamassa.. ja muuten jos se kuva on niin vanha se oli otettu siis vanhal kameralla ja sillon kamerat varmaan makso aika paljon ja semmosel jolla on varaa kameraan oli varaa johonki palvelijaan jonka se lähettäis…

20 06 2007
TybexD

Maalaus. Kukako maalaa tommosii? NO TAITEILIJAT!!

22 06 2007
kiia

ehkä tuon kuvan ottanut oli kertonut, että ’hei tuolta kuuluu outoja ääniä, menempäs katsomaan mistä ne kuuluvat’. ei sillä että uskoisin, tuo on niin feikki. tai, mistäs sitä tietää.

23 06 2007
Kanankoipi

Mitä se oikeen kattoo???

Eikös sillä oo joku nuija kädessä?

23 06 2007
Kanankoipi

JA missä on tommosia kallioita?

25 06 2007
kk

Jos tarina kertoo jotain mikä ei ole mahdollista niin se ei todista että kuva ei olisi aito ja kuva vaikuttaa aika vanhalta niin tarina on voinut muuttua huomattavasti.

26 06 2007
wadaa

ei toi näytä maalaukselta musta, ja valokuvat haalistuu aja kuluttua, siks rikoks tapauksista otetaa nykypäivän mustavalkosel filmikameral paitsi nykyää on kyl digikamerat mut toi on ties miltä vuodelt, ja toi voi olla voinu joku tutkija joka tutkii öistä luontoa tai jtn muuta, ja jos se sen tahost niitä ääniä meni tutkii sen toisvos etse oisi joku uus eläin tai jokin muu? ei sitä tiedä. en väitä et olis aito mut ei sitä tiedä, maailmassa on monii eri eläin lajeja, miksei toi vois olla joku jota ei tunnetta? jaa a?

27 06 2007
Kanankoipi

|:F

28 06 2007
Juho

Ja tommonen lapsen kokonen apina miltä puuttuu toinen käsi ja jalka ei varmana pysty tappaa ketään ku ei ees pääse lähelle, ellei sit oo asetta takataskussa. XD

5 07 2007
Penispumppu

Tämä on aito.

7 07 2007
Kanankoipi

Penispumppu (20:12:10) :

Tämä on aito.

——-

Jep.. aito feikki

22 07 2007
LoL

Musta se tarina on sekä uskottava että epäuskottava. Se menis kai jotenkin näin:
Metsästä kuuluu outoja ääniä. Lähistöllä olevassa kartanossa hermostutaan äänien takia. Joku omistaa kameran, ja sanoo: ”Kayn katsomassa. Odottakaa täällä.” Sitten se kameratyyppi menieeluolaan, näkee sen ihmeörkin, nappaa kuvan ja örkki käy kiinni. Aamulla kaikki lähtee etsimään kameramiestä ja löytää ruumiin ja kameran. Filmi kehitettään ja.. Loput voitte päätellä itse.
Kai se jotenkin silleen menis, jos nyt on ees totta.

23 07 2007
Tärppä

Joku on mennyt maalaamaan moisen otuksen kallioluolan seinälle ikäänkuin hyvänä käytännön pilana. Kuvaaja on mennyt tutkimaan luolaa syystä tai toisesta, nähnyt maalauksen, säikähtänyt, ottanut kuvan ja saanut sydänkohtauksen. Ei mitään sen omituisempaa.

24 07 2007
Kanankoipi

TAi sit jotku teenager (ninja turtlet :D) On piirtääny jonku tommose, ottanu kuvan ja sanonu et [JOKU!!] huom. joku.. on delannu

28 07 2007
minttu

En osaa sanoa kumpi on mut ei mulla kyllä oo mitään taipumuksia myöskää arvioida niit aidoiks tai feikeiks…

4 08 2007
KP

kyseessä ei ole maalaus,vaan nukke. Olen nähnyt alkuperäisen editoimattoman kuvan jossa näkee hyvin selvästi että kyseessä on nukke. Yritän etsiä kuvan teille ja laitan sille linkin.

4 08 2007
KP

Tässäpä teille se alkuperäinen kuva. Joten se siitä tarinasta 😉

5 08 2007
Kanankoipi

ahas.. kiitos kuvasta

5 08 2007
kimulik

Hmmm.. mitäs tohon sanois. Mun mielestä se on totta ja maalaus. Maalaukselta se näyttää ja vaikuttava tarina 😀

24 08 2007
Kalolo

IIIKH!!!! KATTOKAA TOTA KUVAA SILMIIN !10= SEKKUNTTTIIA AAARHRHHRH SE VIE MUTT!!!!!!! etoliuio JPSI(GYGVFGVggGGG AAAAGRGRGGh<Hkllllllllllllllllkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkjjeueieieieieiiiiiiiiiiiiiiiii aarhrh sewii

25 08 2007
DrunkenHentai

Ei ole maalaus. Ja kukapa tietää, ette voi todista että on feikki tai ne että aito.
Proof it first.

29 08 2007
LOl

LOl 😀 Mikähän mahtaa olla lähde ?

30 08 2007
jhaaahj

sattuu olemaan erään huvipuiston yksi vahanukeista, oikeasti. Ei JÄLLEEN KERRAN mikään aito juttu tällä sivulla. Niin olen siis törmännyt aiemmin netissä tuohon kuvaan, ja olen nähnyt toisen kuvan samasta mölliäisestä mihin laitteeseen se liittyy. Että vanha vitsi jälleen kerran.

2 09 2007
masi

Heh… Jos joku idiootti oikeasti lähtisi yöllä pimeään luolaan tuskin kaverille tulisi ensimmäisenä mieleen napata kamera mukaan.

9 09 2007
regendos

Minsta tuo kuva on hyvin taidokas, jos se on feikki. Kaikki tuntuu olevan kohdallaan. Me jokatapauksessa missaamme pari juttua, jotka voisivat todistaa kuvan aidoksi.
– Jos ääniä on ollut, miehellä on täytynyt olla ystävä, sillä muuten tätä legendaa ei olisi
– Jos tämä ystävä on ollut paikalla ja mies katosi luolaan, viranomaiset varmasti ovat saaneet tietää asiasta.
– Viranomaisilla olisi tällähetkellä tuo tapaus rekisterissä ja se olisi varmasti joissain vanhoissa lehdissäkin. Ellei näitä ole, se on selvä feikki.

Kuva tosin vaikuttaa aidolta. Taitekohta tekee vaikutuksen, että se olisi vanha ja alkuperäinen kuva joka on skannattu nettiin. Mutta tällaiset aidot kuvat yleensä lilluvat lehdissä aika monia kertoja. Jos kuva todella on aito, joku lehti on varmasti kirjoittanut siitä.

Ja eikun tutkimaan.

9 09 2007
wadaap

en haluisi pilata regendosin iloa mu siit patsaast oli laitettu tonne kuva, itekki uskoin toho enne sitä

10 09 2007
regendos

Mistä patsaasta oli pistetty kuva ja minne?

Ja mitään iloa et pilaa. Luettelin vaihtoehtoja miten kuvan alkuperä voitaisiin tutkia. En niinkään väittänyt uskovani siihen, se ainoastaan teki minuun vaikutuksen aitoudellaan. Suhtaudun netissä lilluvaan materiaaliin hyvin varauksellisesti.

Muttamutta, jään odottelemaan kommenttiasi.

10 09 2007
W7

En jaksanut alas asti kommentteja lukea, mutta ylempänä kiisteltiin mm. siitä, miten tuon olennon kokoinen ”spitaaliapina” kykenisi tappamaan aikuisen ihmisen. Oletko ottanut huomioon mahdollisuutta siihen, että olennolla saattaa olla käytössään jotakin muuta kuin pelkästään nyrkit?
En ota kuvan aitouteen kantaa ennen kuin saan asiasta todisteita, mutta jos kuvassa tosiaan on maalaus, niin maalaushan on todennäköisesti jonkun omistuksessa. Ketään tuskin on törmännyt kyseiseen maalaukseen missään näyttelyissä/kuvissa?
Jostainhan kaikkien ”legendojen” on pakko lähteä aina liikkeelle. Saattaa olla, että tapahtumien kulku on erilainen verrattuna selitykseen, joka löytyy kuvan alta.
Jos kuvan ottaja kuitenkin on kuollut, niin me tuskin saamme koskaan varmuudella asiasta mitään tietää.

10 09 2007
wadaap

mäki oon kuullu et rukoilija sirkatki söisi ihmisiä jos ne olisi jalkapallon kokosii tai vähä isompii:D

11 09 2007
Mörkö

Katso tämä kuva, se selittää kaiken:

11 09 2007
wadaap

Kylmä tiedän ton, oon sen verra seurannu, siit lakkasin uskomat alkuperäsee ja leikin sen verra myytinmurtajia et yriti bustata sen pikku olio väite systeemi 8D

12 09 2007
tutkija

joku paperi tai valokyva, tai joptrain sinne päin. :O FEIKKI

24 09 2007
lol

juu kait on aito koska on otettu näköjää vanhasta kuvasta ja sillä kyllä on kummatki jalat ja käet

26 09 2007
Milana

kyllä se näyttää aika aidolta .. mutta kuiteski melko laadukas kuva :/ miten sil olis ollu aikaa ottaa tommonen? 1 huomaa örkin 2 ottaa laadukkaan kuvan 3 pelästyy 4 tapetaa. 🙂

mä olisin ainaki lähteny lipettiin 😀

11 10 2007
Plööö

Voi jee…feikkiä. Miksi tänne edes tungetaan tällaista?

14 10 2007
Mikko

kyllähän sitä itsekin miettii aina jos jostakin kuuluu meteliä että menenkö katsomaan.. sitä kun on tullu katottua noita kauhu-leffoja sen verran paljo että eihän sitä mielellään kyllä mene tarkistamaan asiaa… jotenka pointti on tässä että jos kyseinen henkilö ei ole mikään taikauskoinen jne nii tottakai se menee katsomaan että mikä aiheuttaa metelin yms.. en osaa sanoa kyllä sanoa tähän juuta enkä jaata… tapaus tyyliin Mothman

18 10 2007
Simppamssa

sil oli varmaa laaser silmät ja laaser pyssy nenän pääs XDXDXDXDXDXDXD

24 10 2007
minä_

minäkin ajattelen että kuka hemmetti menis yöllä jonnekkin luolaa??!!”tarina” oli silti aika karmiva samoin sen kuva/maalaus.Ketä täs pitäis uskoo ”tarinaa” vai kommentteja??!!

4 11 2007
Milla

selkeä maalaus

4 11 2007
Raura-chan

herran jestas, tuossahan olen minä just heränneenä!

11 11 2007
Dearr

jaha, kuka tietää että mies meni sinne äänien takia vähän kameran kanssa hillumaan? ”tarinan mukaan…” isoäitikö kertoi tarinan..

12 11 2007
Neco94

jaa-a näyttää maalaukselta, ja myös ikivanhalta valokuvalta 😀 on sitä tullu nähtyy pahempaakin…^^

23 11 2007
kadjuska^^

musta se näyttää aidoltta. Sen nyt on vähän kiikun kaakun uskoisko vai eikö. mut mä en ainakaan lähtis minnekään luolaan yöllä jonkun oudon äänen takii,jos tommonen otus oliskin olemassa.

7 12 2007
Joopajoo

KIITOS KIITOS KU NÄYTITTE SEN NUKKEKUVAN! HUH… EN SAANUT UNTA VIIME YÖLLÄ JA MIETIN SITÄ PÄIVÄLLÄKIN, MUTTA MIETTIKÄÄPÄ KUINKA HELPPOA KUVAN MANIPULOINTI ON SIINÄ ”OIKEASSA” TAI SIINÄ NUKKE-KUVASSA. JOTEN KAIKKI ON MAHDOLLISTA. ON SITÄ PAHEMPIAKIN TARINOITA KUULTU JA NÄHTY PAHEMPAAKIN, MUT KIITOS SIITÄ NUKKE-KUVASTA, PARASTA USKOA SIIHEN ETTEI PELOTTAISI :D:D:D:D:D:D:D:D:D

8 12 2007
Jari

Hei C’mon nyt oikeesti. Miettikää vähän noita kommenttejanne. On oikein ja myös tervettä olla skeptikko, mutta silti tuo apinointi saa loppua. ”MITE O MAHOLLISTA TOMMONE APINA, EI SIL OO EES KÄSIÄ NOIN RIMPULA KLONKKU EHEHEHEH MISTÄ NE TIES ET SIELT KUULU ÄÄNIÄ JOSSE KUOLI!!?!?!?”. For real..

Oli feikki tai ei, tässä silti omat puolusteluni kuvalle ja tarinalle:
-Tarinat muuttuu kerrottaessa ja ajan kuluessa, sille emme voi mitään.
Mies varmaan asui jonkun ystävänsä kanssa jossain lähistöllä, kuuli läheisestä luolasta ääniä, jotka myös hänen kummpaninsa kuuli. Ilmoitti menevänsä katsomaan ja nappasi kameran eteisen pöydältä mukaan, valokuvaaja kun hän oli. Ehti nappasta kuvan ja sitte riiviö hyökkäskin päälle. Ja noihin örvelön voimiin vielä sen verran, että jos on todellakin tuon näköinen tyyppi, joka ei varmasti ole aivan normaalia perustaa. Eikä välttämättä edes Tellukselta, niin sillähän voi olla vaikka mitkä voimat. Miettikää vaikka Bruce Dickinsonin ääntä. Pieni mies, iso ääni.

Edelleenkään, en kommentoi omaa näkemystäni kuvan ja/tai tarinan aitouteen.

So long, skeptikot!

17 12 2007
Ihmemies

Tommonen tais olla yhessä X-files sarjan jaksossa. Oottakaapas hetki ni mäkin otan kuvan jostain X-Files jaksosta ja luulette sitä aidoksi.

19 01 2008
Maria

Mörkö näytti sen kuvan siitä nukesta mutta kuka sen nuken on sitten kesinyt kuva on voitu muuntaa nukesta… tai… nukke on voitu muuntaa kuvasta miettikää sitä…

27 01 2008
temee

joo no toi on kyl aika pelottavan näkönen, jollai tavalla uskon toho, mut sit ajattelee nii en usko sittenkään, mut sit taas ajattelee nii voihan se ollakki. 😀

27 01 2008
teema

Tarinahan on voinut muuttua, niin kuin jotkut ovat kommentoineet.

Mutta on tarina voinut mennä niin, että valokuvaaja oli jonkun kanssa ulkona valokuvaamassa. Valokuvaaja kuule ääntä, ja sanoo toiselle menevänsä katsomaan. Hän seuraa ääntä luolaan, näkee *klonkun*, ottaavalokuvan, *klonkku hyökkää hänen kimppuun ja tappaa hänet.

Mutta tuo Mörön kuva, näyttää vähän samalta, Mistä sitä tietää.

29 01 2008
DH

TUO
ON
FEIKKI
Olen nähnyt parikin kuvaa missä tuo örkki on ja ihminen on posettanut sen edessä.

2 02 2008
jaaco96

eikö toi muka oo maalaus

13 02 2008
gu

Wespa et viittis laittaa lähteitä näihin tarinoihisi!

26 03 2008
Asiantuntija

Tuliko kommentti läpi?

12 04 2008
huoh.

näin

12 04 2008
miluski

ei pelota, ei edes naurata, itkettää ku on noin toivotonta. hyvä vitsi! toi on joku maalaus 😀

29 05 2008
Radagast

Valokuvaaja meni yöllä pimeään luolaan ja nappasi hienon valaistun kuvan väreillä:D

10 07 2008
miska

pelottava

10 07 2008
pavli

Hauska kuva

10 07 2008
Maria :I

Hyi kauhee kuva xx
O

10 07 2008
Maria :I

Hyi kauhia kuva :O

18 08 2008
hauntedhead

huoh. (12:24:22) :

näin

Kiitos kuvasta, nyt tajuan 😀

Kyseinen ”kuvaaja” oli yöllä murtautunut mörkönäyttelyyn luolaan, ja päätti ottaa valaistun kuvan jotta näkisi eteen, ja mies näki kuvassa mörön ja sai sydänkohtauksen, taittoi vahingossa kuvan kahtia ja kuoli.

Noin simppeliä se on 😀

1 09 2008
kärmes

se on ihan selvästi joku lapsi joka on jätetty ilman huomioo sit muuttanut luolaan!!

1 09 2008
kärmes

joo ja sitte isi tulikin jo hakeen pois …niin ku toi edellinen kuva ilmasee=)

29 10 2008
ada

maalaus ihan selvästi!!! siellä oikeessaalakulmassa näkyy valkokeltasta pohjaaa eli se mihin maalataa

29 10 2008
ada

ohoh… ei se ookaa maalaus vaa tollanen ’kumiolento’ jos niin saa sanoo

29 10 2008
akba

Enpä osaa sanoa, onko maalaus vai kuva, koska vanhoissa kameroissa tulee tuon tapaisia kuvia, mutta jos tuo on valokuva, niin toi on kyllä 100% joku nukke ja epäuskottava tarina , koska miksei sitten sille kuolleelle miehelle tehty ruumiin tarkastusta ja oliks sillä ees mitää haavoja tai muita jälkiä ja miksei tätä otusta ole sitte enää tai ennen tavattu.

26 01 2009
jee mise

MUTTA SE EI OLLU SIINÄ KUVAS VIHREÄ JA JOS SE ON OLLU PIHALLA SILLON JA SITTEN MENNY KATOON JA OTTANU KUVAN JA SITTEN SE OLENTO VÄHÄSEN LAITTANU SITÄ KUVAA KUNTOO JA EN TIIÄ ONKO TOTTA MUTTA USKOISIN MENEVÄN NÄIN
%d bloggers like this: